Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERET AS

Barnesøndag på Teateret - Barneimpro

http://www.teateret.no
Organizer TEATERET AS
Venue Teateret
Kongesgate 2
Date Sunday 14. March 2021
Open from 14:00 to 15:00

Barnesøndag på Teateret er ett arrangement for barn fra 3-12 år, men er moro for alle som syntes det er gøy å ha det gøy.

Barneimpro er en morsom, fantasifull og leken forestilling der barna selv er med på å inspirere historiene! Hver forestilling er ulik, og de tar utgangspunkt i publikummet som er der akkurat den dagen. Vil du se et eventyr som foregår i hjernen? Eller hvordan det går om man skal stjele verdens største diamant? Hva foregår egentlig om natta på skolen? Denne forestillingen passer for barn fra 3-99 år, så lenge man synes det er gøy å ha det gøy!

Med Marthe Elden Wilhelmsen, Christer Wold Sundstøl, Guttorm Strande Syrrist og Fredrik Jakobsen.

NB! På grunn av smittevern er det ett begrenset antall billetter.

Barnesøndag på Teateret er ett arrangement for barn fra 3-12 år, men er moro for alle som syntes det er gøy å ha det gøy.

Barneimpro er en morsom, fantasifull og leken forestilling der barna selv er med på å inspirere historiene! Hver forestilling er ulik,...

Ticket name Choose amount
Ordinær 50 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve