Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

FEW!

NY DATO! UNNI WILHELMSEN - solo // Teaterfabrikken // 27. og 28. mai 2021

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Molovegen 22, Ålesund, Norge
Date Thursday 27-28. May 2021
Open from 18:30 to 00:30

***
OPPDATERING:
På grunn av smittevernsrestriksjoner i forbindelse med COVID-19 er konsertene flyttet til torsdag 27. mai og fredag 28. mai.
****

UNNI WILHELMSEN reiser konstant rundt på oppdagelsesferd i Norge med sine gitarer og selvskrevne låter og spiller for folk. Hun spiller på
bitte små, norskdesignede gitarer med forsterker, på akustiske gitarer, på sølvskimrende elgitarer med vreng og ekko, eller på piano.

Konsertpublikummet er de første som får høre ferske låter, eller coverversjoner av sanger Unni har lagt sin elsk på. Gjennom nærmere 3000 konserter og opptredener har Unni gjort det meste og jobbet med de fleste, men det er fremdeles intimformatet hun trives best
i. Hun spiller helst på de trangeste, små stedene - hvor hun kan se ansiktene til alle som er der. Det er den næreste formen for akustiske konserter hun liker best. I tillegg til tekstene og musikken, får man gjerne høre historiene bak eller anekdoter om tilblivelsen.

Unni Wilhelmsen er en av vår tids viktigste låtskrivere, og en fantastisk sanger. Da hun slo gjennom i 1996 med debutalbumet «To Whom It May Concern» ble hun en viktig formidler av en sjanger som tidligere hadde vært nærmest urørt i platesammenheng i Norge, en
sjanger som i dag har fått bredt feste i norsk populærmusikk.

Låta "Won't go near you again" fra debutalbumet – et album som også gav henne Spellemannpris for årets album og årets kvinnelige artist – fikk et nytt oppsving i 2006, da den igjen dukket opp med topp-plasseringer på VG-lista. Hun ble også gjenoppdaget gjennom sin deltakelse i seersuksessen "Hver gang vi møtes" på TV 2, som blant annet resulterte i utsolgt norgesturné sammen med Henning Kvitnes i mars 2017.

Siden høsten 2013 har Unni Wilhelmsen også vært fast medlem av Di Derre, samt at hun er med i en stadig mer populær trio sammen med Sol Heilo (Katzenjammer) og Hanne Mari Karlsen.

Links to artist

***
OPPDATERING:
På grunn av smittevernsrestriksjoner i forbindelse med COVID-19 er konsertene flyttet til torsdag 27. mai og fredag 28. mai.
****

UNNI WILHELMSEN reiser konstant rundt på oppdagelsesferd i Norge med sine gitarer og...

Tickets
Inngang UNNI W. - torsdag 27. mai 365 NOK
-
0
+
Inngang UNNI W. - fredag 28. mai 365 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve