Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ROMFARER UNITED AS

Espen Jørgensen // Nebraska

http://www.romfarerunited.com
Organizer ROMFARER UNITED AS
Venue Drammen
Hos Solveig AS, Grønland, Drammen, Norge
Date Wednesday 05. May 2021
Open from 18:00 to 22:00
Show starts 19:00

Vi gjentar denne fabelaktige kvelden, og ønsker velkommen til en spesiell og intim konsert 5.mai Hos Solveig, da Espen Jørgensen spiller Bruce Springsteens klassiske album «Nebraska» fra 1982 i sin helhet.

På dagen 40 år etter at sjefen selv sto på scenen i Drammenshallen 5. mai 1981!

«The River» satt Springsteen på kartet for real her hjemme. Jeg husker godt hvordan tittelsporet fra dette store, tunge dobbeltalbumet ble spilt overalt. Jeg husker jeg likte det, men strevde med å komme gjennom begge skivene i ett. Så jeg fant mine favoritter; The River, Hungry Heart, Stolen Car og den tøffeste av dem alle, Cadillac Ranch.
Så kom Nebraska og kontrasten fra digre the river kunne ikke vært større.
Der ved kjøkkenbordet, i grovkornet sort/hvitt satt Bruce med en 4-spors kassettopptager, et munnspill, et par gitarer og en mikrofon.
Det var hudløst og ærlig om en brutal virkelighet jeg aldri har måttet føle på kroppen. Men Springsteens geniale historiefortelling bragte meg rett inn i dramaet. Til arbeidsledighet og fortvilelse, til juke joints og grøftefyll, og den nedadgående spiralen som kan bringe en stakkar helt frem til den elektriske stol. Nebraska er som et dokument rett ut av Smithsonean, og den forandret meg som menneske.
Jeg gleder meg til å spille den for dere i sin helhet igjen.

- Espen Jørgensen, 2020

For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet av arrangøren, med avstand til andre.

Viktig informasjon:
Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).
Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.
Bestilling (og servering) av mat og drikke foregår ved bordet. Du bestiller via telefon, og betaler ved slutten av kvelden.

Vi gjentar denne fabelaktige kvelden, og ønsker velkommen til en spesiell og intim konsert 5.mai Hos Solveig, da Espen Jørgensen spiller Bruce Springsteens klassiske album «Nebraska» fra 1982 i sin helhet.

På dagen 40 år etter at sjefen selv sto på scenen i...

Tickets
Espen Jørgensen - Nebraska kl. 19.00 350 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve