Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
RIBES RUBRUM

Asbjørn Ribe // Trykkeriet Scene - Trondheim

Organizer RIBES RUBRUM
Venue Trykkeriet Scene
Olav Tryggvasons Gate 5, Trondheim, Norge
Date Saturday 27. February 2021
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00

ASBJØRN RIBE

Asbjørn Ribes moderne visesang har truffet bredt blant radiolyttere og konsertgjengere i Norge i flere år. Sakte men sikkert har han bygget seg opp med flere A- og B-listinger på NRK P1, en rekke konserter på et utall små og større scener rundt om i hele landet, og hengivne lyttere.

Asbjørn Ribes nyeste album "Blått & grønt & gult" ble i år nominert til Spellemannprisen i klassen "viser"

-Asbjørn Ribe omtales som visekunstens Tarjei Vesaas, eller Ernest Hemingway; med få ord beskriver han skjønnhet, smerte, og menneskelig relasjoner, som ingen andre her hjemme.

-Radiohiten «Jeg ser bare deg» har berørt svært mange mennesker, og blitt spilt i utallige bryllup, og ble av musikksjefen i NRK P1 kalt «Den vakreste kjærlighetssangen skrevet på norsk, noensinne»

-Asbjørn Ribe er i ferd med å skrive seg inn i Den Store Norske Sangboka, i det han stadig utforsker det nære, mellommenneskelige på en gjenkjennelig måte, men med sin egen stemme og stil, slik Prøysen har gjort det, slik Erik Bye har gjort det, og slik Lars Lillo, Bjella, Tønes, eller Kari Bremnes gjør det i vår tid.

-Aller best er det kanskje å ta en togtur alene med musikken hans på ørene, og få synke inn i tekstene og den musikalske verdenen.
Eller aller, aller best er det nok å gå på konsert med ham, og få sangene formidlet med den ekstra energien som er i hans sterke opptredener.

«Hver konsert er den eneste, den siste, og den viktigste» - som han sier selv.

2021 blir et aktivt år for Asbjørn Ribe: første singel utgis allerede 1.januar, og han kommer til å turnere mye, slippe fleres singler og videoer.

(Foto: meirenntusenord.com)

Asbjørn Ribe Artistside Spotify:
bit.ly/AsbjørnRibeSpotyify


Asbjørn Ribe Spilleliste Spotify:
bit.ly/AsbjørnRibe_BestOfSpotify


Asbjørn Ribe live fra sentralen på NRK:
bit.ly/AsbjørnRibe_NRK_live

Asbjørn Ribe YouTube-kanal:
bit.ly/AsbjørnRibe_YouTubekanal

ASBJØRN RIBE

Asbjørn Ribes moderne visesang har truffet bredt blant radiolyttere og konsertgjengere i Norge i flere år. Sakte men sikkert har han bygget seg opp med flere A- og B-listinger på NRK P1, en rekke konserter på et utall små og større scener rundt...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve