Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HOKKSUND BYTEATER JUNIOR

Karlsson på taket - kl 17:00 Danvik Folkehøgskole Drammen

http://www.hokksundbyteaterjunior.no
Organizer HOKKSUND BYTEATER JUNIOR
Venue Drammen
Danvik Folkehøgskole, Fagerlibakken, Drammen, Norge
Date Saturday 27. February 2021
Show starts 17:00

Nå er det lenge siden vi har hørt noe fra Karlsson. Den flyvende lille gubben med propell på ryggen, som på 70-tallet var allemannseie også her i området og høyt elsket tross sin uforskammede, umoralske og frekke fremtoning. Det er også lenge siden Hokksund Byteater junior har gjort noen av historiene fra Astrid Lindgrens univers. Samtidig har interessen aldri vært større for Lindgrens liv og litteratur. Men om Karlsson ikke er glemt, har han havnet litt i skyggen av fancy 3D-animerte helter.

Dette er det på tide å gjøre noe med!

Lindgren ga i 1955 for første gang ut boken om den uspiselige, men livsglade og sprelske Karlsson. I til sammen fire bøker blir vi kjent med den syv år gamle Lillebror. Han får stadig besøk av Karlsson, som flyr rundt i familiens leilighet og lyver, skryter og ødelegger ting. Med alle sine påfunn får Lillebror raskt skylda for alt som skjer, og han blir ikke trodd når han forteller om Karlsson. Alle tror at Karlsson bare er en figur som den ensomme gutten har diktet opp.

Men er han egentlig ekte?

2021-utgaven av Karlsson på taket hos Hokksund byteater junior blir en revitalisert versjon av Lindgrens klassiker, men fremdeles tro mot originalen. Dette er et stykke som handler om det å bli selvstendig og vokse opp, men samtidig beholde barnet i seg. Karlsson er litt det vi alle har i oss, men som mange sliper av seg i løpet av livet: Barndommens frihet, ufiltrert egoisme, lekenhet og spontanitet.

Nå er det lenge siden vi har hørt noe fra Karlsson. Den flyvende lille gubben med propell på ryggen, som på 70-tallet var allemannseie også her i området og høyt elsket tross sin uforskammede, umoralske og frekke fremtoning. Det er også lenge siden Hokksund Byteater...

Tickets
Karlsson på taket kl 17:00 - Danvik Folkehøgskole 110 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve