Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
R.E.D. AS

R.E.D. Residensvisninger 2021

Organizer R.E.D. AS
Venue R.E.D. Residency Eina Danz
R.E.D. as, Eina, Norge
Date Friday 05. February-17. October 2021
Open from 17:30 to 18:00
Show starts 18:00

Alle kunstnere som får residens på R.E.D. avslutter sitt opphold med et offentlig arrangement- det være seg en forestilling- konsert- utstilling- work in progress- samtale etc hvor publikum inviteres inn.

Forstilling 5 februar 2021 MERK NY DATO!!!!!
Første forestilling ut er et gjensyn med "Nocturnal" av og med Nora Svenning og Sudesh Adhana, som sist ble vist til stor begeistring under RIFF 2020. Dette er en unik liten perle av en forestilling som utføres i to vinduer på "Martha's Hus" samtidig som hele veggen brukes til videoprojeksjon av Antero Hein. Publikum sitter i sine biler på parkeringsplassen utenfor - så dette er 100% koronasikker forestilling.
Forestillingen varer i ca 30 minutter og spilles to ganger (18:00 og 19:00).

Beskrivelse NOCTURNAL:
Et gammelt hus med vinduer vendt ut mot gårdsplassen. To skikkelser i hvert sitt vindu. De danser sammen, men likevel hver for seg, for aldri å møtes. Med månen som sakte beveger seg gjennom sin vante syklus, med krefter som verken havet eller jordens skapninger kan motstå.
Nocturnal henter sin inspirasjon fra indisk og egyptisk astrologi, som studerer forbindelsen mellom himmellegemer og alt livet på jorden. Tablået med danserne suppleres med en videoprojeksjon av blant annet månesyklusen. Sammen manner dette frem en helt egen mytisk verden, som viser det magiske og opphøyde i et ellers hverdagslig øyeblikk, som det er å få et glimt av en person i et vindu.
Publikum følger forestillingen fra bilene sine på parkeringsplassen utenfor. De blir invitert inn i et lekent og forfriskende kammerspill, der månen har hovedrollen. Skikkelsene, innrammet av vinduene, gjennomgår flere transformasjoner, fra et fysisk og åpenbart utgangspunkt til noe sublimt og andektig.
I en tid der stadig mer foregår digitalt og kan startes og stoppes etter eget ønske, vil Svenning og Adhana skape rom for en felles opplevelse og en følelse av undring over alt det som ikke kan forklares eller bevises, men må bare føles. Et felleskap med mennesker, naturen og månen som utrettelig fortsetter sin ferd over oss.

Utøvere og koreografi: Nora Svenning og Sudesh Adhana
Video og lysdesign: Antero Hein
Kostymedesign: Marita Solhjell Olander
Støttet av: Norsk Kulturråd.

EVENING PRAYER 24 april 2021
Av og med XPROARTS
Koreografi: Sudesh Adhana
Dansere/utøvere: Dimitri Jourde, m.f.
Musikk av Houaïda,
Støttet av: Norsk Kulturråd.
Mer info følger.

ØKOHELTER 8 mai 2021
Utendørs forestilling for barn 8-12 år
Av og med Ingvild Marstein Olsen, Rachel Blomberg, Maria Lothe, Hannah Parsons og Olivia Edginton
Støttet av: Norsk Kulturråd, Fond for Lyd og Bilde, SPENN.
Mer info følger.

Videre forestillinger legged ut forløpende.
Med forbehold om endring.

Billetter refunderes ikke.

Alle kunstnere som får residens på R.E.D. avslutter sitt opphold med et offentlig arrangement- det være seg en forestilling- konsert- utstilling- work in progress- samtale etc hvor publikum inviteres inn.

Forstilling 5 februar 2021 MERK NY DATO!!!!!
...

Tickets
Forestilling fredag 5 februar kl 19 250 NOK
-
0
+
Forestilling fredag 5 februar kl 18 250 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve