Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
R.E.D. AS

R.E.D. Residensvisninger 2021

Organizer R.E.D. AS
Venue R.E.D. Residency Eina Danz
R.E.D. as, Einavegen 1771, 2843 Eina, Norge
Date Saturday 24. April-17. October 2021
Show starts 18:00

Alle kunstnere som får residens på R.E.D. avslutter sitt opphold med en offentlig forestilling/visning hvor publikum er hjertelig velkommen.

____________________


Neste residensvisning er:
Soft Marche
Koreograf: Ida Haugen
9 juli 2021 kl 18:00


Marsjere: Etymologi; fra fransk marcher 'gå', grunnbetydning 'sette merke (med føttene i jorden)', fra germansk.


Soft Marche tar utgangspunkt i begrepet marsjering, og anvender tematikken i en utforskende prosess i tett samarbeid med seks dansekunstnere.


Vi utforsker et dynamisk, lekent og strukturert språk med elementer av absurditeter. Kaos og orden er to kjerne-elementer vi tar med oss i møte med karakterarbeid og improvisasjon.


Medvirkende dansekunstnere:
Nadege Kubwayo, Victor A. O. Pedersen, Panisara Wanlopbanhan, Lin Van Kaam, Vivian Pakkanen, Iannes Bruylant


Med forbehold om endring.

____________________

Tidligere visninger i 2021:

EVENING PRAYER
R.E.D. ARENA
24 april 2021 kl 19:00 (ca 60 min)
Kategori: Scenekunst/dans/musikk/video

Evening Prayer er en scenekunstforestilling som utfordrer tilskueren til å reflektere over hvordan vi engasjerer oss i det politiske landskapet. Den kommuniserer temaer som omhandler aktuelle kulturelle utfordringer som polarisering og diskriminering, men som gjennom danskunst, ny komponert musikk, video og en spennende scenografi oppfordrer til nye former for kommunikasjon.

Medvirkende:
Koreograf og danser: Sudesh Adhana
Dansere: Stian Bergdølmo, Durga Bishwokarma, Oliver Sale, og Sarjo Snakhare.
Kostymedesigner: Kjersti Alm Eriksen
Musikk: Houwaida Goulli
Videodesigner: Camille Lacadee
Lysdesigner: Paul Vidar Sævarang
Lydtekniker: Kim Aleksandersen
Produsent: Frida Skinner

Co-produsert av Bærum Kulturhus
Støttet av: Norsk Kulturråd.

___________

NOCTURNAL 5 februar 2021.
"Nocturnal" av og med Nora Svenning og Sudesh Adhana, som sist ble vist til stor begeistring under RIFF 2020. Dette er en unik liten perle av en forestilling som utføres i to vinduer på "Martha's Hus" samtidig som hele veggen brukes til videoprojeksjon av Antero Hein. Publikum sitter i sine biler på R.E.D. FIELD- så dette er 100% koronasikker forestilling.
Forestillingen varer i ca 30 minutter og spilles to ganger (18:00 og 19:00)

Beskrivelse:
Et gammelt hus med vinduer vendt ut mot gårdsplassen. To skikkelser i hvert sitt vindu. De danser sammen, men likevel hver for seg, for aldri å møtes. Med månen som sakte beveger seg gjennom sin vante syklus, med krefter som verken havet eller jordens skapninger kan motstå.
Nocturnal henter sin inspirasjon fra indisk og egyptisk astrologi, som studerer forbindelsen mellom himmellegemer og alt livet på jorden. Tablået med danserne suppleres med en videoprojeksjon av blant annet månesyklusen. Sammen manner dette frem en helt egen mytisk verden, som viser det magiske og opphøyde i et ellers hverdagslig øyeblikk, som det er å få et glimt av en person i et vindu.
Publikum følger forestillingen fra bilene sine på parkeringsplassen utenfor. De blir invitert inn i et lekent og forfriskende kammerspill, der månen har hovedrollen. Skikkelsene, innrammet av vinduene, gjennomgår flere transformasjoner, fra et fysisk og åpenbart utgangspunkt til noe sublimt og andektig.
I en tid der stadig mer foregår digitalt og kan startes og stoppes etter eget ønske, vil Svenning og Adhana skape rom for en felles opplevelse og en følelse av undring over alt det som ikke kan forklares eller bevises, men må bare føles. Et felleskap med mennesker, naturen og månen som utrettelig fortsetter sin ferd over oss.

Utøvere og koreografi: Nora Svenning og Sudesh Adhana
Video og lysdesign: Antero Hein
Kostymedesign: Marita Solhjell Olander
Støttet av: Norsk Kulturråd.

Billetter refunderes ikke.

Alle kunstnere som får residens på R.E.D. avslutter sitt opphold med en offentlig forestilling/visning hvor publikum er hjertelig velkommen.

____________________


Neste residensvisning er:
Soft Marche
Koreograf: Ida Haugen...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve