Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

Skumringstimen // Teaterfabrikken - Torsdag 26.08

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Molovegen 22, Ålesund, Norge
Date Thursday 26. August 2021
Open from 18:00
Show starts 19:00

Skumringstimen - varmt om vennskap og alderdom

Dørene åpner - 18:00
Start - 19:00

Hva har vi egentlig igjen etter et langt liv? Hvordan kan livet som gammel være? Historien om livet kan skrives på mange måter. Skumringstimen handler om de store spørsmålene. De vi må tørre å stille før det er for sent.

Margaret og John er naboer. De har delt bygård og oppgang nesten hele livet. De er sånne naboer som låner melk og sukker av hverandre. Sånne som kan snakke om vær og vind og om alt og ingenting. Eller, ikke om alt. Denne dagen skal John hjelpe Margaret med å reparere ei gammel lampe og plutselig viser det seg at det er mye de ikke har snakket om. Kanskje litt for mye. Vil vennskapet tåle det?

Det blir et gledelig gjensyn med Peter Drabløs og Astrid Overaa som nå spiller sammen i sin tredje forestilling. Peter Drabløs sin ektefølte tekst blir levende med regi fra Eldrid Schrøder Kvalvik; Skumringstimen er en underfundig og tankevekkende refleksjon over det å bli gammel. Forestillingen er et samarbeid mellom Teaterfabrikken og Teatret Vårt.

Skumringstimen - varmt om vennskap og alderdom

Dørene åpner - 18:00
Start - 19:00

Hva har vi egentlig igjen etter et langt liv? Hvordan kan livet som gammel være? Historien om livet kan skrives på mange måter. Skumringstimen handler om de...

Tickets
Billett 300 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve