Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERET AS

FEW!

Lattergalla med Cess, Lisa & Jonna

http://www.teateret.no
Organizer TEATERET AS
Venue Teateret
Kongesgate 2
Date Saturday 13. March 2021
Open from 18:30
Show starts 19:00

Stand Up Norge presenterer:
LATTERGALLA
Med Cecilie Steinmann Ness, Lisa Tønne og Jonna Støme

Selv om det er rare tider er det viktig å le!

Og det kommer du garantert til å gjøre på årets Lattergalla med tre av landets aller morsomste på samme scene.

CECILIE STEINMANN NEESS fikk sitt definitive gjennombrudd i 2013 med ”Latter på Latter” sammen med Hege Schøyen og Linn Skåber. Siden den gang har hun gjort stor suksess på scene og TV, og i 2016 hadde hun hovedrolle2n i kritikerroste «Märtha - The Musical». I 2018 ble hun gjenforent med Schøyen og Skåber i ”Tre elefanter i rommet” - en av Latters største showsuksesser noensinne. Hun er også for øyeblikket også aktuell med «Lystløgner» på TV2.

LISA TØNNE debuterte som standup-komiker i 1999 og siden gang har karrieren skutt fart, enten alene på scenen eller sammen med Sigrid Bonde Tusvik, som hun har samarbeidet med på de kritikerroste forestillingene «Tusvik & Tønne skammer seg» (2015) og «Tusvik & Tønne på oppdragelsesreise» (2017), samt i landets mest populære podkast, «Tusvik & Tønne». Tønne er et uredd humorfenomen, enten hun står alene på scenen, i to-spann med Bonde Tusvik eller som en komplett fullblods musikalartist, som sist i «Tordenskjold – en alle tiders trønder» på Trøndelag Teater.

JONNA STØME debuterte som standupkomiker for tjue år siden og har siden elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i de mest hverdagslige ting. I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen for «Fargerikt faenskap» og har også vært å se i gullrekka på NRK med «Showbiz» og strålende bidrag i alle sesongene med «Latter Live».

Gled deg til en kveld med smittende spilleglede, morsomme historier og stand up av ypperste klasse!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker på ett sted, så det er derfor med stor glede at vi nå kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen.
Med dagens smittevernregler selges det derfor kun et begrenset antall billetter pr. forestilling og med tanke på at Teateret vanligvis kan huse show for veldig mange flere publikummere, så skal det igjen være trygt og gøy å le i salen.
Store deler av kulturhuset gjøres tilgjengelig for publikum som har kjøpt billett, for å sikre at alle smitteverntiltak blir grundig ivaretatt.

For gruppepris(10personer) ta kontakt.

Stand Up Norge presenterer:
LATTERGALLA
Med Cecilie Steinmann Ness, Lisa Tønne og Jonna Støme

Selv om det er rare tider er det viktig å le!

Og det kommer du garantert til å gjøre på årets Lattergalla med tre av landets aller...

Ticket name Choose amount
Ordinær 410 NOK
-
0
+
Student 330 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve