HEART OF A DOG

Cinemateket USF
07-28. februar 2017
Dørene åpner kl 17:45
Dørene stenger kl 20:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14435

TIR 7. FEB KL. 18.00
ONS 8. FEB KL. 20.00
SØN 12. FEB KL. 18.00
SØN 19. FEB KL. 18.00
TIR 28. FEB KL. 20.00

Heart of a Dog. Regi: Laurie Anderson. Frankrike/USA 2015. Engelsk tale, norske undertekster. DCP, 1 t 16 min.

Ikke lenge etter hun mistet sin kjære terrier Lolabelle måtte Laurie Anderson også forsone seg med morens bortgang. To år senere mistet hun også sin mann, Lou Reed, etter 21 år sammen. Hun samlet alle inntrykkene fra sørgeprosessen – som startet med tapet av sin hund – og formet det til et personlig essay om liv, kjærlighet, død og språk.

Som musiker, kunstner og performer kombinerer Anderson her sine kreative egenskaper og bruker animasjon, personlige 8mm-opptak, tekst og selvskrevne komposisjoner til å skape et imponerende narrativ. I en slags bevissthetstrøm er hennes stemme faktoren som binder det hele sammen. Historier om, og bilder av, hunden, fortiden, fantasier, politiske og filosofiske teorier. Morsom og dyp, dette er en film du både vil og må gi deg over til for å oppleve skikkelig. Det er muligens den mest ukonvensjonelle filmen som ble nominert til Oscar for beste langdokumentar. Heart of a Dog er et lekent, vidunderlig og uforglemmelig cinematisk essay du ikke bør gå glipp av.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk