Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Neon Ion // Terminalen

http://terminalenbyscene.no
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
Keiser Wilhelms gate 6, Ålesund, Norge
Date Friday 26. February 2021
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00

Neon Ion kommer til Terminalen 26. februar. Konserten er støttet av Møre og Romsdal fylkeskommune.

Natalie Sandtorv har gått veien fra ung og lovende til en fullblods artist og hun har brukt tiden godt. Det har vært mange solnedganger siden debutplaten Freedom Nation i 2017, prosjektet Neon Ion har fått form på turneer i Europa og under skriveopphold i Los Angeles, Italia og Berlin. I denne musikken foregår livet på nattklubbene, det er høyenergisk, moderne-R&B med en god dose LA-coolness.

Albumet Heart Echoes som kom ut 8.mai har blitt mottatt med ovasjoner, og ble bla. omtalt av Audun Vinger på en dobbeltside i Dagens Næringsliv: “Neon Ions Heart Echoes utvider feltet for moderne norsk popmusikk. (..)Natalie Sandtorv imponerer som Neon Ion, som vil bli stående som et høydepunkt fra det norske popåret 2020”.

Albumet ble utgitt på Jazzland Recordings, hvor Sandtorv har fått med seg den uredde produsenten Erlend Mokkelbost og sammen har de laget en lysende perle som oser av kvalitet og kreativt overskudd. Med seg har hun et fantastisk band.

Over et år i studio og flere skriveopphold i LA, Italia og Berlin har resultert i en energibombe av et album. Albumet som er spekket med både nære og upbeat låter.
Det er et lydlandskap som umiddelbart fanger oppmerksomheten til lytteren.

Vokalisten har høstet fantastiske anmeldelser for sine liveprestasjoner, og har blitt utnevnt av flere internasjonale medier som “one to watch”, bla av NME, The Line Of Best Fit, og Gaffa.

Dører: 20:00
Show: 21:00
Fri aldersgrense

Neon Ion kommer til Terminalen 26. februar. Konserten er støttet av Møre og Romsdal fylkeskommune.

Natalie Sandtorv har gått veien fra ung og lovende til en fullblods artist og hun har brukt tiden godt. Det har vært mange solnedganger siden debutplaten...

Tickets
Neon Ion // Terminalen 299 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve