Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FJELLJO AS

Anna Kajander

Organizer FJELLJO AS
Venue Furu Hostel & Cafe
FURU Hostel & Café, Knutstadveien, Bøstad, Norge
Date Saturday 20. March 2021
Open from 18:00 to 00:00
Show starts 20:00
Min. age 20

Endelig kan vi annonsere at Kabelvåg-jenta Anna Kajander kommer til FURU Hostel & Café for å holde en intimkonsert!

Med impulser fra Buenos Aires, København, Oslo og Lofoten, en unik stemme og intime tekster har Anna Kajander blitt et kjent navn i både Lofoten og resten av landet. Allerede med debutsingelen, «Sabla fin» beviste 25-åringen at hun var et navn verdt å merke seg. Låten lå 10 uker på spillelistene til NRK P1 og havnet på toppen av Spotifys «Norway Viral 50»-liste. Trondheim Calling plukket henne ut som én av artistene de hadde mest tro på i 2019, og Anna har siden spilt på festivalen Trevarefest og på Øyafestivalens klubbprogram.

Anna har blitt rost for sin kraftfulle stemme, sin jordnære sjarm og evnen til å være så intim som hun er i låtskrivingen sin. Uansett om hun har med seg band eller spiller solo, er publikum alltid garantert en smellvakker opplevelse som merkes langt inn i hjerterota.

I februar 2020 slapp hun debutalbumet sitt "Mandag" som fikk svært gode anmeldelser. På grunn av Covid-19 har hun enda ikke fått hatt en skikkelig releasekonsert, men 20.mars kommer hun hit til FURU Hostel & Café!

N.B! Det er håndsprit ved inngangen og vi oppfordrer folk til å unngå nærkontakt, fremvise god hostehygiene etc. og følge de generelle smittevernrådene fra myndighetene.

Links to artist

Endelig kan vi annonsere at Kabelvåg-jenta Anna Kajander kommer til FURU Hostel & Café for å holde en intimkonsert!

Med impulser fra Buenos Aires, København, Oslo og Lofoten, en unik stemme og intime tekster har Anna Kajander blitt et kjent navn i både Lofoten...

Tickets
Ordinær billett 250 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve