Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MOMENTIUM AS

Kristian Kristensen / Øygardshallen på Giske

http://alesundlive.no
Organizer MOMENTIUM AS
Venue Øygardshallen
Sjøvegen 77, Giske, Norge
Date Saturday 17. April 2021
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 19:30

Kristian Kristensen i Øygardshallen på Giske lørdag 17. april.

Fire år etter 26-åringen med den trollbindende stemmen ble kronet med tittelen Årets Urørt, slapp han sin første fullengder. Noen reiser ut i verden for å finne inspirasjon, men Kristian Kristensen derimot, han vendte seg hjemover. På gutterommet i Harstad fant han inspirasjonen han trengte for å lage musikken som ble til hans første album.

Og for et album det ble! Som den prisvinnende tekstkunstneren han er beskriver han det som en bro tilbake til sulten, kreativiteten og inspirasjonen. Han måtte finne rota i sin egen musikk, for å kunne skrive fortsettelsen.

For på sin siste EP «Gressholmen» strakk Kristian seg bredt musikalsk Han sier selv at han eksploderte i forskjellige retninger. Nå har han snevret inn. Luket bort det som ikke føltes riktig og spesialisert seg i den han vil være. Og når Kristian spesialiserer seg, da skapes det magi.

Første single fra albumet «Du ga mæ viljestyrke» har for lengst streamet til gull, og den har blitt spilt hyppig på radio over lang tid.

Han blir ofte omtalt som «han med stemmen», en beskrivelse som man lett kan forstå. Men det er så mange flere grunner til å få med seg Kristian Kristense live, det er stemmen, stemningen, tekstene, formidlingen, bandet, gleden og ikke minst fantastiske låter.

Han har blitt en live-favoritt blant mange, og har vært opptatt med konserter og festivaler siden albumet ble sluppet i slutten av mars, og responsen har vært fantastisk! Det har vært stort sett fulle hus overalt, inkl to fulle hus på Oslos legendariske sted Rockefeller.

Innimellom turnering har han rukket å gjøre flere TV-opptredener og radio-besøk hos blant annet Gullruten på TV2, TV-aksjonen på NRK, og flere opptredener hos Christine på NRK P3.

Dører: 19:00
Show: 19:30

Kristian Kristensen i Øygardshallen på Giske lørdag 17. april.

Fire år etter 26-åringen med den trollbindende stemmen ble kronet med tittelen Årets Urørt, slapp han sin første fullengder. Noen reiser ut i verden for å finne inspirasjon, men Kristian...

Tickets
Kristian Kristensen / Øygardshallen 400 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve