Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Yard Act [UK] + Support: TBA

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date 3. June 2022
Open from 20:00 to 02:00

Sammen med smash!bang!pow! inviterer vi til en aften med punk, spoken word, indie og alternativ rock. Britiske Yard Act som NME har udnævnt som en af 100 up coming artister til at holde øje med i 2021 gæster Stengade d. 03 juni 2022.

Yard Act:
Yard Act blev dannet i Leeds i september 2019, da Ryan Needham befandt sig midlertidigt i James Smiths ekstra soveværelse. De to havde været pubkammerater i årevis, men deres nye levevilkår fungerede som en katalysator for deres venskab og kreative partnerskab, der så dem smelte James' interesse i talt ord med Ryans primitive proto-punk-demoer ved hjælp af en gammel trommemaskine og lånt basguitar.

De udgav deres første materiale i marts 2020, der faldt sammen med you-know-what, og med kun tre singler (The Trapper's Pelts, Fixer Upper og Peanuts) og tre koncerter til dato har Yard Act lagt sit helt eget område ud. Med opsætning af deres eget aftryk Zen F.C. udgav de deres debut 7 ”, som nu kun kan findes til dyre beløb på Discogs, de har scoret to 6musik-spillelister, og de har vundet en voksende fanbase med deres korruperende, fortællingsdrevne, spoken word dance-punk.

Yard Act, der nu binder deres lænder til 2021 fyldt med ny musik, nye optagelser, debutromaner og (med fingrene krydsede) masser af live shows, har bestemt markeret vores kort som et af Storbritanniens mest spændende udsigter. Vi glæder os til at byde dem velkomne på Stengade i februar 2022!

+ Support: TBA
--------------------------------------------------------
Entré: 95 kr (inkl gebyr) i forsalg / 110 kr i døren!

Links to artist

Sammen med smash!bang!pow! inviterer vi til en aften med punk, spoken word, indie og alternativ rock. Britiske Yard Act som NME har udnævnt som en af 100 up coming artister til at holde øje med i 2021 gæster Stengade d. 03 juni 2022.

Yard Act:
Yard Act...

Ticket name Choose amount
Yard Act [UK] + Support: TBA 95,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve