Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
LOPPEN

Late Runner på Loppen

http://www.loppen.dk
Organizer LOPPEN
Venue Loppen
Sydområdet 4B, 1.sal 1440 København K Denmark
Date Thursday 19. August 2021
Open from 20:30 to 23:30
Show starts 21:30

Efter en baggrund i bands som Superheroes, Private og Lightwave Empire er Asger Tarpgaard sprunget ud som solist med projektet Late Runner, og den 2. juni kan du opleve hans debutkoncert på Loppen. Koncerten bliver samtidig en eksklusiv chance for at høre sangene fra det kommende debutalbum, der udkommer til august.

Mange vil måske genkende navnet Asger Tarpgaard fra Asgers første band Superheroes, som han med udgivelsen af 3 albums og 5 EP’er toppede hitlisterne med i slutningen af 90'erne. Senere sluttede han sig til power pop-trioen Private med Tanja Forsberg Simonsen fra ONBC og producer/sanger Thomas Troelsen, og optrådte live med Lightwave Empire sammen med Bjarke Niemann fra Spleen United. I 2021 står Asger nu på egne ben som sanger, sangskriver og kreativ drivkraft i projektet Late Runner.

Late Runner er på alle måder et musikalsk projekt, hvor Asger har måtte vokse med opgaven - det er musik, han først nu har følt sig klar til at skrive. Modenheden er også tydelig i både tekst og lyd, for intet lyder eller føles forhastet. Der er en omhyggelig sans for detaljerne i Late Runners drømmende alternative pop, der trækker på inspiration fra artister som The Beach Boys, Air, Beck, The Lovin 'Spoonful, George Harrison og Paul McCartney. Det er originale og fløjlsbløde melodier i samspil med simple, introspektive tekster og 70'ernes produktionsvibes, der giver Late Runner det varme og drømmende musikalsk lydbillede.

Debutalbummet Nothing's Real Anymore udgives på pladeselskabet Crunchy Frog i august 2021 og indeholder Boi Holm på pedal steel, Andreas Murga på synths, Theis Alstrup på trommer og Joachim Kollerup på bas. Men allerede d. 2. juni kan du glæde dig til at høre den kommende plade live for første gang, når Late Runner spiller debutkoncert på Loppen.

Efter en baggrund i bands som Superheroes, Private og Lightwave Empire er Asger Tarpgaard sprunget ud som solist med projektet Late Runner, og den 2. juni kan du opleve hans debutkoncert på Loppen. Koncerten bliver samtidig en eksklusiv chance for at høre sangene fra det...

Tickets
Standard billet 110 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve