Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studio Spornes

Sol Heilo konsert @ Studio Spornes - Tromøy

https://www.studiospornes.no
Organizer Studio Spornes
Venue Studio Spornes
Spornesveien 14, Færvik, Norge
Date Thursday 01. July 2021
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 19:00
Min. age 18

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos dem som hører på̊ og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og spilt for fulle konsertarenaer og på de største festivalene rundt i verden. Til Studio Spornes kommer hun med sitt eget band og vil gi deg en konsertkveld du sent vil glemme!

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, noe som gjenspeiles i dynamikken i arrangementene. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger og det utforskende bandet hennes overrasker oss stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Sols tilstedeværelse i formidlingen samt bandets kjemi og spilleglede drar oss inn i en magisk flyt fra første til siste tone i konserten. Vi gleder oss til en unik konsertopplevelse i festival-hagen på Tromøy utenfor Arendal.

Husk at det er kun få billetter i salg pga Covid-19. Kjøp billett her.

COVID-19 INFO
Studio Spornes forholder seg til enhver tid til gjeldende COVID-19/smittevern regler og sørger for at disse blir fullt på alle våre arrangementer. Vi er en profesjonell helårs konsertarrangør og har allerede gjennomført 20 konserter i 2020. Gode smitteverns rutiner og informasjonsflyt er viktig for oss. Blant annet får du som publikummer e-post i forkant av arrangementet med detaljert info om gjeldende Covid-19 bestemmelser i tillegg til info om konsertarenaen, sitteplasser, publikums kohorter, sanitærforhold mm. Dette sendes til den e-posten du registrerer deg med når du kjøper billett. Husk derfor på å dobbeltsjekke at e-posten er korrekt skrevet.

Våre konserter og Spornesfestivalen som vi også arrangerer foregår utendørs i festival-hagen vår. Her er det veldig god plass slik at man kan holde avstand. Vi har også mulighet for å dele inn i flere kohorter dersom det blir scenariet for konsert-sommeren 2021. Vi oppdaterer denne statusen fortløpende i forkant av våre konserter.

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos dem som hører på̊ og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Sol har gjort internasjonal karriere med...

Ticket name Choose amount
Sol Heilo konsert @ Studio Spornes, Tromøy 450 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve