Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
EN JULEKONSERT AS

Julekonsert med Chris Medina, Pernille Øiestad, Eirik Næss & Lars Støvland // Namsos

Organizer EN JULEKONSERT AS
Venue Namsos Kirke
Namsos kirke, Kirkegata, Namsos, Norge
Date Sunday 05. December 2021
Open from 18:30 to 21:00
Show starts 19:00

"Gåsehuden, smilene og tårene kom om hverandre"
"Jeg fikk så til de grader julestemning"

Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland legger tradisjonen tro ut på juleturné og i år har de gleden av å ha med seg Pernille Øiestad. Dette er sjette året de gjør dette og gjengen er mer spilleklare enn noen gang. I 2019 spilte de for over 7000 mennesker landet over, og høstet strålende kritikker over hele linja.

I Namsos har vi tradisjonen tro med oss det fantastiske Gospelkoret Salt!

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant ble kjent med superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider. Siden den gang har Chris holdt seg aktiv som artist og låtskriver med base i Norge og skapt uforglemmelige TV-øyeblikk i blant annet Århundrets Stemme, MGP og Beat for Beat. I 2021 er Chris også aktuell med flere spennende utgivelser.
Eirik Næss er også en artist som har bemerket seg i Norge - mest kjent fra Idol 2015 da han fort ble kjent som en av favorittene det året. Senere har han gjestet Beat For Beat, God Morgen Norge og diverse andre radio og tv-program. Han har i tillegg til artistkarrieren jobbet med en rekke spennende artister de siste årene, og har blant annet figurert i bandet i Stjernekamp på NRK.
Lars Støvland er en av Norges mest brukte pianister og reiser stadig med flere av de mest profilerte artistene i Norge, ofte med bandet sitt Halva Priset som har toppet hit-listene det siste året. Som arrangør har han i en årrekke jobbet med velkjente artister både i inn og utland.

Pernille Øiestad er en artist og låtskriver med base innen jazz, pop og viser. Hun har også gjestet både MGP, X-factor og Beat for Beat, samt i flere år sunget julen inn i TV2s "Julekveld hos Prøysen".
Hennes debut "Helt På Ekte" høstet strålende kritikker, og ble også nominert til musikkforleggerprisen for "Årets Verk".

Sammen spiller de en konsert spekket med musikalske høydepunkter med både lekne og varme tolkninger av kjente og kjære julesanger. Det blir naturligvis også gjensyn med Medinas uforglemmelige hit "What Are Words". Gled dere!

"Gåsehuden, smilene og tårene kom om hverandre"
"Jeg fikk så til de grader julestemning"

Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland legger tradisjonen tro ut på juleturné og i år har de gleden av å ha med seg Pernille Øiestad. Dette er sjette året...

Tickets
VOKSEN 395,00 NOK
-
0
+
STUDENT 250,00 NOK
-
0
+
BARN 150,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve