Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gæsten

Peter Sommer Alene Med Palle på Gæsten

http://www.gaestgiveren.dk
Organizer Gæsten
Venue Gæstgiveren - Allinge
Gæstgiveren ApS, Theaterstræde, Allinge, Danmark
Date Thursday 01. July 2021
Open from 17:00 to 23:00
Show starts 20:00

Oplev Peter Sommer på Gæsten

Peter Sommer er på toppen efter et par travle år, hvor der på livefronten er blevet fulgt op på albumsuccesen ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’, som høstede flere priser, airplay og anmelderroste koncerter. Peter Sommer vender nu tilbage til de store spillesteder med koncerter, der kigger fremad med nyt materiale og udvalgte sange fra det store bagkatalog.
Singlen ’Begge Veje’ udkom i slut maj og er første smagsprøve på, hvad Peter Sommer anno 2020 byder på. I fredags udkom anden singlen fra det kommende album kaldet ’Vi Der Valgte Mælkevejen’, som er et mere uptempo nummer med lånt titel fra Bjarne Reuter.

Peter Sommers femte album ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’ fra 2018 har været en kunstnerisk og kommerciel triumf, der har cementeret hans status som en af landets skarpeste sangskrivere. Nu er han klar med ‘Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund’, som allerede nu har gjort det forrige album kunsten efter.
Peter Sommer debuterede som den ene halvdel af duoen Superjeg i 2002 og markerede sig straks som en væsentlig stemme i de års genoplivning af dansk som sangsprog. To år senere udgav han sin første soloplade med hittet og P3’s Uundgåelige ’Valby Bakke’.

Haven og baren åbner kl. 17.00
Mad fra 17.30 til 18.30
Koncert kl. 20.00

Grundet de nuværende restrektioner skal alle personer have gyldig adgangsbillet - Der er ingen børnebilletter

Links to artist

Oplev Peter Sommer på Gæsten

Peter Sommer er på toppen efter et par travle år, hvor der på livefronten er blevet fulgt op på albumsuccesen ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’, som høstede flere priser, airplay og anmelderroste koncerter. Peter...

Tickets
Entrébillet 320 DKK
-
0
+
Madbillet 225 DKK
-
0
+
Products / other
Rosévin 350 DKK
-
0
+
Hvidvin 350 DKK
-
0
+
Rødvin 350 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve