Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gæsten

SOLD OUT

Jada på Gæsten (Akustisk)

http://www.gaestgiveren.dk
Organizer Gæsten
Venue Gæstgiveren - Allinge
Gæstgiveren ApS, Theaterstræde, Allinge, Danmark
Date Friday 09. July 2021
Open from 17:00 to 23:00
Show starts 20:00

Oplev Jada på Gæsten (Akustisk)

Jada har på kort tid vokset til at blive det absolut mest lovende navn på danske musikscene, hvor hun har formået at tryllebinde både de danske og udenlandske anmeldere, medier og fans med sit personlige og ærlige univers – et univers der bryder med de klassiske skabeloner, og som er med til at skubbe til både grænser, genre og tendenser. Hun er blevet et ikon, specielt for den unge generation af kvinder. Med sine kæmpe popballader og soulet r&b viser hun os en befriende sårbarhed, samtidig med at hun udstråler en lige så befriende og smittende selvsikkerhed.

Jada vidste allerede som barn, at hun en dag ville skinne stort på den musikalske stjernehimmel, og den unge sangskriver, sanger og producer har siden vi første gang hørte om ”Jada” i 2017 været nomineret og vundet nærmest alt, hun er kommet i nærheden af! Senest i lørdags ved P3 Guld var hun nomineret til årets lytterhit for ”Nudes” og til selve hovedprisen P3 Guld Prisen, og hun vandt begge, og skrev sig dermed ind i historiebøgerne. Hun er nemlig den første kunstner, der nogensinde har vundet alle tre P3 Guld-priser. Den præstation kan meget vel beskrives som karrierens højdepunkt so far!

I 2019 modtog hun Kronprinsparrets Stjernedryspris ”for sin evne til at åbne for et popunivers, der gennemsyres af både mod og skrøbelighed”. Tidligere på året var hun blevet tildelt P3s talentpris, to Steppeulvspriser, ”Årets talent” ved Carl-prisen og prisen for ”Årets nye livenavn” ved Danish Music Awards.

Det har også sin pris at være en stjerne, for Jada har oplevet presset der følger med når man som hende virkelig bryder igennem lydmuren, bliver et kendt ansigt og får max opmærksomhed fra medier og musikbranche, alt sammen inden for kort tid. Året inden prisregnen gik hun ned med stress. Hun måtte udskyde koncerter og udgivelsen af en længe ventet EP. Hendes rejse blev i efteråret 2019 dokumenteret i den populære DR3-dokumentar Jada – lillebitte kæmpestor.

Tilbage i 2018 udsendte Jada sin meget anmelderroste debutsingle ”Keep Cool” efterfulgt af ”Sure”, og ved ovennævnte 2019 P3 Guld show, optrådte hun med ”Lonely”. Albummet ”I Cry A Lot” udkom i sommeren 2019, og Jada havde for alvor slået sit navn fast.
I år er vi blevet forkælet med to kæmpe tracks fra Jadas hånd: singlen ”Nudes”, der centrerer sig omkring emner som; skam, oprejsning og sårbare følelser. Netop de sårbare følelser er også et centralt emne, på hendes nyeste single ’On Me’, der er en sang om forelskelse – og dét at være der for et andet menneske i en fuldkommen grad, der også giver plads til at personen åbner op for de svære og skamfulde følelser, som vi alle - uanset køn - sommetider har brug for at hjælp til at tackle.

Det er ikke uden grund at Jada er blevet kaldt ”Danmarks mest nærværende popstjerne”. Hun er i den grad en artist med begge ben på jorden, hun har store drømme og har det sidste år gennemgået en personlig og musikalsk udvikling, der kun har gjort hende stærkere og klogere på sig selv. Jada åbner med sine to 2020 hits op for et nyt kapitel, der således følger op på sidste års triumf, med ikke mindre end 13 priser på hylden, stor anmelderrost Danmarksturné – med bl.a. tre udsolgte Store VEGA koncerter, udgivelsen af det anmelderroste debutalbum ’I Cry A Lot’ og har bevist, at hun er en af de mest interessante artister vi længe har set. En ekstraordinær rejse båret af mod, hårdt arbejde, ærlighed og ikke mindst et usædvanligt talent, der kan tage Jada hele vejen udover Danmarks grænser.

Haven og baren åbner kl. 17.00
Mad fra 17.30 til 18.30
Koncert kl. 20.00

Grundet de nuværende restrektioner skal alle personer have gyldig adgangsbillet - Der er ingen børnebilletter

Oplev Jada på Gæsten (Akustisk)

Jada har på kort tid vokset til at blive det absolut mest lovende navn på danske musikscene, hvor hun har formået at tryllebinde både de danske og udenlandske anmeldere, medier og fans med sit personlige og ærlige univers –...

Tickets
Entrébillet 320 DKK

SOLD OUT

Madbillet 225 DKK

SOLD OUT

Products / other
Rosévin 350 DKK
-
0
+
Hvidvin 350 DKK
-
0
+
Rødvin 350 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve