Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gæsten

Goss på Gæsten

http://www.gaestgiveren.dk
Organizer Gæsten
Venue Gæstgiveren - Allinge
Gæstgiveren ApS, Theaterstræde, Allinge, Danmark
Date Friday 16. July 2021
Open from 17:00 to 23:00
Show starts 20:00

Oplev Goss på Gæsten

Goss har i løbet af de seneste år udviklet sig til at blive en af de mest interessante nye artister herhjemme – en rejse, der startede i 2017 og som sidenhen har budt på udsolgte koncerter, en europæisk support tour for verdensstjernen Mura Masa og ikke mindst optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl. Rejsen fortsætter i 2021, hvor Goss tager på forårstour ’Group Therapy Tour’, som vil bringe Goss rundt til 7 af landets største byer.

”Goss’ debutalbum bør cementere ham, som en af de mest spændende popkunstnere i Danmark” (Soundvenue, 5 hjerter til ’Group Therapy’)

Goss har i løbet af de sidste tre år været på jagt efter en konstant udvikling i hans musik med et mål om at nå helt ind til hans egen musikalske kerne og udtryk. Den 16. oktober i år udgav Goss debutalbummet ’Group Therapy’, der på mange måder var en hidtil kulmination på hans rejse – hvor Goss netop har formået af finde sin helt egen plads på den musikalske scene med et udtryk, der har givet genklang hos de største danske medier.

”Goss er overbevisende som både Fomo-plaget mand, eftertænksom romantiker, og den ensomme storby, cowboy, der kun lige holder sig selv oppe ved hjælp af slidstærke melodier i olietøndens bålskær. Sådan lyder en musiker, der efter eksperimenter og EP’er er ankommet til sin destinatio. (Politiken, 5 hjerter til ’Group Therapy)

Da Goss udgav sit debutalbum ’Group Therapy’ var det på mange måder som om, at Mads Damsgaard Kristensen havde fundet hjem – hjem til sit musikalske tilhørssted, der kombinerer det organiske med det digitale – og som på magisk vis formår at blende følelser af nostalgi og fremtid sammen i et univers, som har fortryllet både fans og anmeldere landet over, der alle har kvitteret med topanmeldelser. Det var derfor et spændt publikum, der trådte ind i den udsolgte Amager Bio i starten af november, hvor Goss spillede sin første egen headliner koncert. Det var dog de færreste, der havde turde håbe på en koncert af den høje kaliber med en sjælden nerve og menneskelighed – en koncert, hvor Goss beviste hvorfor musik i høj grad skal opleves live. Soundvenue gav koncerten 5 stjerner og med ordene ”Goss demonstrede uforlignelig vildskab og scenetække i Amager Bio” er der ingen tvivl om, at både fans og musikelskere i den grad har noget at se frem til, når Goss indtager de danske scener på hans Group Therapy Tour i 2021.

Haven og baren åbner kl. 17.00
Mad fra 17.30 til 18.30
Koncert kl. 20.00


Grundet de nuværende restrektioner skal alle personer have gyldig adgangsbillet - Der er ingen børnebilletter

Oplev Goss på Gæsten

Goss har i løbet af de seneste år udviklet sig til at blive en af de mest interessante nye artister herhjemme – en rejse, der startede i 2017 og som sidenhen har budt på udsolgte koncerter, en europæisk support tour for verdensstjernen...

Tickets
Entrébillet 220 DKK
-
0
+
Madbillet 225 DKK
-
0
+
Products / other
Rosévin 350 DKK
-
0
+
Hvidvin 350 DKK
-
0
+
Rødvin 350 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve