Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gæsten

FEW!

Artigeardit på Gæsten

http://www.gaestgiveren.dk
Organizer Gæsten
Venue Gæstgiveren - Allinge
Gæstgiveren ApS, Theaterstræde, Allinge, Danmark
Date Wednesday 28. July 2021
Open from 17:00 to 23:00
Show starts 20:00

Oplev Artigeardit på Gæsten

Det blot 24-årige talent, Artigeardit fra Mørkhøj, er en af de mest interessante, talentfulde og omtalte artister på den danske hip hop scene.
Ardit har på sin helt egen måde skabt et musikalsk og visuelt univers omkring sig, som den danske musikbranche aldrig har set før. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og let genkendelig-du er aldrig i tvivl, når du hører hans hits i radioen. Han har en stor håndfuld loyale fans, der kæmper om forreste række til hans koncerter, og hans målgruppe karakteriseres som den mest festparate generation hidtil, nemlig Generation Z.

Gaffa beskriver Ardits LIVE optræden i Odense med følgende citat:
“Artigeardit er heroin for Generation Z, og for os andre, så har det været en sand fornøjelse igen at føle sig start-tyver-brandvarm.” Den unge rapper er nået til et stadie i sin karriere, hvor udsolg te koncerter og anmelderroste albums ikke kommer som nogen overraskelse. Med sit voksende publikum af fans formår Ardit at holde udsolgte koncerter, bl.a i STORE VEGA. Ardits alsidighed er i en grad sjældent set før; I løbet af det seneste år, har han udgivet sange med pop-dronningen Medina, rapperen Carmon og indie-bandet Barselona - alle med stor succes.

Artigeardit er både lyrisk og poetisk og en af de mest spændende stemmer på den danske hiphop scene lige nu. Den unge rapkomet udsendte i 2018 sit debut
album ’VILDEDAGE’, der siden har genereret mere end 5.000.000 streams på Spotify alene.

2019 var et uforglemmeligt år for Artigeardit. Nu er rapperen klar til at tage tingene til næste niveau med sit nye album ’IDIOT’, der får flotte roser af toneangiven
de medier. ’Men grunden til, at han stadig er med i kampen om tronen, er, at han viser en ny lyd og en ny Artigeardit på hver udgivelse.’ 5 stjerner, Soundvenue.

Haven og baren åbner kl. 17.00
Maden serveres imellem 17.30 og 18.30
Koncerten starter kl. 20.00

Grundet de nuværende restrektioner skal alle personer have gyldig adgangsbillet - Der er ingen børnebilletter.

Oplev Artigeardit på Gæsten

Det blot 24-årige talent, Artigeardit fra Mørkhøj, er en af de mest interessante, talentfulde og omtalte artister på den danske hip hop scene.
Ardit har på sin helt egen måde skabt et musikalsk og visuelt univers omkring...

Tickets
Entrébillet 370 DKK
-
0
+
Madbillet 225 DKK
-
0
+
Products / other
Rosévin 350 DKK
-
0
+
Hvidvin 350 DKK
-
0
+
Rødvin 350 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve