Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HAVPARADISET AS

Lars Bremnes til Havparadiset

http://www.havparadiset.no
Organizer HAVPARADISET AS
Venue Havparadiset
Kjønnøyaveien 215, Stathelle, Norge
Date Wednesday 21. July 2021
Open from 17:00 to 22:00
Show starts 19:00

Lars Bremnes duo turné
«Spelle for de gale» er tittelen på Lars Bremnes album som kom i mars. Gjennom mye radiospilling på P1 har tittelsangen allerede nådd langt ut til folk. Det er en gripende historie om både fordommer og gammelt vennskap.
Og hvem er de gale? Rommer ikke det begrepet oss alle i en eller annen form?
Nå skal Lars ut å spille de nye sangene for de som vil lytte rundt i landet. Med seg har han en ny samarbeidspartner; Øystein Myrvoll på synthesizer og piano. Lars varme stemme og Øysteins elektroniske verden har vist seg å være en super kombinasjon.
Fra samme album kommer «Elias sang» som ble en viral storm i 2016 da den ble sluppet som en live- video.
Lars er opptatt av kontraster, humor og alvor lever side om side på hans konserter. De nye sangene flettes inn med perler fra Lars tidligere syv utgivelser. ¬¬Selv sier han; «Det må gå an å gå ut en kveld og få fortalt noen historier samtidig som man innimellom danser til en dum sang».
Publikum kan glede seg til en varm og gnistrende kveld.
Lars Bremnes er vokst opp i Svolvær i Lofoten. Han har gitt ut 8 album, det seneste var «Spelle for de gale» som ble sluppet 6.mars. Han mottok Spellemann i 2000 sammen med sine søsken Kari og Ola, og som soloartist i 2006. I 2018 medvirket han i TV2 sitt suksessprogram «Hver gang vi møtes», og turnerte hele Norge sammen med Maria Haukaas Mittet året etter.
Øystein Myrvoll er fra Langfjord i Finnmark og har studert på LIPA i Liverpool. Han samarbeider også bl a med Inge Bremnes, rapperen Slimcraze og den umesamiske artisten Katarina Barruk.

Lars Bremnes duo turné
«Spelle for de gale» er tittelen på Lars Bremnes album som kom i mars. Gjennom mye radiospilling på P1 har tittelsangen allerede nådd langt ut til folk. Det er en gripende historie om både fordommer og gammelt vennskap.
Og hvem er de...

Tickets
Konsertbillett med sitteplass Ankomst fra 18.30 395 NOK
-
0
+
Konserbillett med bord for middag. Ankomst 17-17.30 395 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve