Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ROMFARER UNITED AS

Bob Dylan 80 år – Einar Stenseng // Hos Solveig

http://www.romfarerunited.com
Organizer ROMFARER UNITED AS
Venue Hos Solveig
Hos Solveig AS, Grønland, Drammen, Norge
Date Monday 24. May 2021
Open from 18:30 to 23:00
Show starts 19:30

24. mai fyller den ikke ukjente sangpoeten Bob Dylan 80 år og i den anledning gjør Einar Stenseng en maratonkonsert på Hos Solveig i Drammen. Stenseng vil synge én sang fra hvert av Dylans studioalbum med unntak av de platene som ikke inneholder originallåter, så vi ender opp med en settliste på rundt regnet 32 sanger (fra en sangkatalog som regner over 500)! Det blir med andre ord både kjente og mer ukjente låter fra syv(!) decennier, og noe for enhver smak. Velkommen til bursdagsfeiring av vår tids Shakespeare!

Einar Stenseng er en norsk vokalist, musiker, låtskriver og forfatter.

Han debuterte med albumet «Einar Stenseng» i 2006. Debutalbumet ble av pressen karakterisert som en «inspirert debut» og Stenseng ble kalt «en slags norsk Nick Cave eller Lou Reed» og «en artist som har det lille ekstra de fleste andre singer/songwritere i dette landet mangler». Andrealbumet «Stenseng II» ble utgitt i april 2010 og i april 2019 kom tredjealbumet «Stenseng».

Stenseng er også blant annet med i bandet Happy Dagger og spilte fra 2011 til 2014 med Oslo Ess.

I august 2020 utga Stenseng romanen «En riktig stygg bok» på Kolon Forlag.

For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet av arrangøren, med avstand til andre.

Dørene åpnes kl. 18.30
Konsertstart kl. 19.30

Begrenset antall billetter i salg.

Viktig informasjon:
Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).

Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.

Bestilling (og servering) av mat og drikke foregår ved bordet. Du bestiller via telefon, og betaler ved slutten av kvelden.

Links to artist

24. mai fyller den ikke ukjente sangpoeten Bob Dylan 80 år og i den anledning gjør Einar Stenseng en maratonkonsert på Hos Solveig i Drammen. Stenseng vil synge én sang fra hvert av Dylans studioalbum med unntak av de platene som ikke inneholder originallåter, så vi ender...

Tickets
Bob Dylan 80 år – Einar Stenseng // Hos Solveig 400 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve