Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
JORUNN UNDHEIM

Prøysens kvinne - Hanne Vasshus // Sommarkveldar på Knudaheio

Organizer JORUNN UNDHEIM
Venue Knudaheio
Undheim, Norge
Date Saturday 19. June 2021
Open from 17:45 to 20:00
Show starts 18:00

Sommarkveld på Knudaheio 19/6

Kom og høyr Hanne Vasshus presentere Prøysens Kvinner!

"For en Prøysen-tolker! For en stemme! Med sorg, smerte, inderlighet og kjærlighet tok Hanne Vasshus, sammen med Olaug Mundal på piano, Torje Fanebust Ås på bass, og Lillian Kristin Hodne på fiolin, oss med inn i Alf Prøysens litterære univers i kveldens konsert i Stavanger Viseklubb på Sting. Veldig bra!"
- Rolf Norås, tidlegare kultursjef i Stavanger

Arrangementet varer 1 time. Som følgje av smittevernreglane, har vi førebels 40 publikumsplassar. Vi bed dei som vil sitje under konserten om å ta med eigen stol. Vi gjer òg merksam på at det ikkje finst noko toalett å nytte på Knudaheio, og at konserten kjem til å verte spelt under open himmel.

Konserten vert arrangert i lag med Nasjonalt Garborgsenter.

Smiegarden på Undheim held ope og serverer forfriskingar fram til 23:00. Ta kontakt med Smiegarden, kultur- og gjestehus om du ønskjer å bestille bord.

Sommarkveld på Knudaheio 19/6

Kom og høyr Hanne Vasshus presentere Prøysens Kvinner!

"For en Prøysen-tolker! For en stemme! Med sorg, smerte, inderlighet og kjærlighet tok Hanne Vasshus, sammen med Olaug Mundal på piano, Torje Fanebust Ås på...

Tickets
Hanne Vasshus - Prøysens kvinne // Sommarkveldar på Knudaheio 260 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve