Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SPIREN KAFE AS

"Peace Out To Revolution" på SPIREN

Organizer SPIREN KAFE AS
Venue spiregården
Dronningensgate 52, 4608 kristiansand
Date Friday 02. July 2021
Open from 19:00 to 21:00
Show starts 19:00

«Peace out to Revolution» inviterer til sommerkonsert på Spiren!

Prosjektet er satt i gang av Jenny Ayunda og Obah Aanonsen som begge har bakgrunn fra afrikanske land. Gjennom sine korte karrierer har de allerede rukket å gjøre seg kjent med flere musikksjangre og nå vil de gjøre en hyllest til dette, samtidig som de inkluderer mer afrikansk musikk.
Bandet vi har fått med oss består av medstudenter fra UiA som alle har en brennende lidenskap for svart musikk. Med musikalsk bakgrunn innenfor kjente stilarter som soul, hip hop og reggae syns vi det er viktig å anerkjenne kunsten, samtidig som man tar seg tid til å hylle kulturen som står bak.

I februar hadde vi vår første konsert for fullsatt sal på Teateret i Kristiansand. Konserten var i forbindelse med årets «Black History month», en markering, bevisstgjøring og feiring av svart kultur. Nå stiller vi i ny og sommerlig drakt, hvor du kan drømme deg bort til blått vann, lekne rytmer og tropiske drinker, i bakgården på Spiren Kafé.

Link til BHM-Norway: www.blackhistorymonthnorway.no/

«Peace out to Revolution» inviterer til sommerkonsert på Spiren!

Prosjektet er satt i gang av Jenny Ayunda og Obah Aanonsen som begge har bakgrunn fra afrikanske land. Gjennom sine korte karrierer har de allerede rukket å gjøre seg kjent med flere...

Tickets
"Peace Out Revolution" ordinær 200 NOK
-
0
+
"Peace Out Revolution" student 150 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve