Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
NORSK VANDREFESTIVAL

Festivalpub med Frode Haarstad på Norsk Vandrefestival

https://www.norskvandrefestival.no/l/festivalpub-med-frode-haarstad/
Organizer NORSK VANDREFESTIVAL
Venue Igltjønna i Rindal
Date Saturday 07. August 2021
Open from 21:00 to 01:00
Show starts 22:00
Min. age 18

Etter konserten med Vamp på Rindal Skimuseum fortsetter vi med den tradisjonelle
festivalpuben i festivaltipien. Denne gangen er det selveste Oppdals-Cowboyen Frode Haarstad som skal riste publikum løs i allsang og gi god stemning.

Som lonesome cowboy har Frode fartet rundt i store deler av kongeriket i snart en mannsalder, og underholdt alt fra pengegalopperende østlendinger på det glade sørland til nordlendinger i Tromsø, afterwork-trøndere på Gran Canaria og ekte, gifteklare motorsykkelkåbbåier i Las Vegas.
Frode Haarstad har også blitt et slags Household Name på de største countryfestivalene i Norge. Ekspander eller dø, som nordmannen sa. Frode er også ofte kortreist musiker i hembøgda Oppdal. I Oppdal - ikke på.

Med et godt knippe låter - både de du kan, men også mange av de låtene du plutselig kommer på at du kan likevel, går publikum en fin kveld i møte.

«Om du synger sanger du skjønner og tror på så slipper du å grine på nesen, og om du kan dem så slipper du å stå med nesa i en perm også. Ikke helt usannsynlig at det låter bedre da» hevder Frode. Man kan ikke bli god på alt her i verden, men det man velger å gjøre bør man gjøre så godt man kan.

Og det gjør Frode. Å bli verdensmester og førstemann ferdig på gitar har aldri vært målet, men strengesaging og husmor-G er heller ikke noe man vil huskes for, så det ligger en del omtanke i hvordan han trakterer gitaren. Vokale prestasjoner varierer fra nasal kåbbåi-klynking til unødvendig svulstig og potent vibrato. "Om publikum mener at det ikke holder så får de heller prøve å overdøve meg!"

«E kannj itj så mange språk e», hevdes det. Frode tållå oppdaleng og synger på sånn engelsk han har lært fra filmer der de drikker whiskey og skyter folk fra planet på pickupen. Frode stiller alltid påkledt med helt egen hatt på hodet, men har gjort unntak i norsk spillefilm. Noen ganger har han råd til å ha med seg The NeverNeverBand, som er en av Trøndelags største trioer, ofte med både 4,5 og 6 mann i besetningen.

Internettet har samlet inn en hel del annen info om ham, for spesielt interesserte.

Etter konserten med Vamp på Rindal Skimuseum fortsetter vi med den tradisjonelle
festivalpuben i festivaltipien. Denne gangen er det selveste Oppdals-Cowboyen Frode Haarstad som skal riste publikum løs i allsang og gi god stemning.

Som lonesome cowboy har...

Tickets
Festivalpub med Frode Haarstad på Norsk Vandrefestival 200 NOK
-
0
+
Festivalpub med Frode Haarstad på Norsk Vandrefestival - HAR VAMP-BILLETT 100 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve