Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studio Spornes

Kristian Kristensen @ Studio Spornes - Arendal

https://www.studiospornes.no
Organizer Studio Spornes
Venue Studio Spornes
Spornesveien 14, Færvik, Norge
Date Thursday 22. July 2021
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 19:00
Min. age 18

Kristian Kristensen konsert 22. Juli 2021. Kun få billetter i salg pga Covid-19. Vær rask for å sikre deg billett til sommerens høydepunkt!

Kristian har nær 250.000 månedlige lyttere på Spotify og er en av våre mest folkekjære artister. Det er bare å glede seg til en fantastisk stemningsfull konsert!

Kristian Kristensen har i løpet av sin korte karriere solgt ut Sentrum Scene, Rockefeller og mange andre venues rundt i Norge. Han har vært Spellemann-nominert, vinner av Urørt og vinner av Musikkforleggerprisen. I 2019 slapp han sitt debutalbum, og turnerte både festivalscener og klubbscener.
Fra debutsingelen «Lyset» (2015) til hans hittil siste «Tårnet» (2017), og ep-en «Før det blir for seint» (2016), har singer-songwriteren blitt en av landets virkelig store karakteristiske stemmer. En stemme så uttrykksfull og særpreget at det er nettopp slik han oftest beskrives; som han med stemmen. Kristian Kristensen er i ferd med å etablere seg som en av våre aller sterkeste mannlige artister.

Nå har han tilbragt det siste året i studio med produsent Eivind Helgerød (Emilie Nicolas, Jarle Bernhoft), og den første smakebiten får vi om ikke lenge. Men først er det bare å glede seg til en fantastisk stemningsfull konsert i festivalhagen på Studio Spornes. Velkommen!


Viktig info:
Husk at det er kun få billetter i salg pga Covid-19. Billetter kan KUN kjøpes HER. Studio Spornes tar forbehold om at kjøpte billetter må kunne refunderes dersom publikumsantallet må reduseres som følge av statlige eller kommunale smitteverns regler. EKSEMPEL: Dersom det blir pålegg om endring fra f eks 200 til 100 publikummere gjøres dette slik: Billettkjøpere nr 1-100 får oppleve konserten mens billettkjøper 101-200 får refundert sin billett. Billettavgift kr 30,- pr billett refunderes ikke.

COVID-19 INFO
Studio Spornes forholder seg til enhver tid til gjeldende COVID-19/smittevern regler og sørger for at disse blir fullt på alle våre arrangementer. Vi er en profesjonell helårs konsertarrangør og har allerede gjennomført 20 konserter i 2020. Gode smitteverns rutiner og informasjonsflyt er viktig for oss. Blant annet får du som publikummer e-post i forkant av arrangementet med detaljert info om gjeldende Covid-19 bestemmelser i tillegg til info om konsertarenaen, sitteplasser, publikums kohorter, sanitærforhold mm. Dette sendes til den e-posten du registrerer deg med når du kjøper billett. Husk derfor på å dobbeltsjekke at e-posten er korrekt skrevet.

Våre konserter foregår utendørs i festival-hagen vår. Her er det veldig god plass slik at man kan holde avstand. Vi har også mulighet for å dele inn i kohorter dersom det blir scenariet for konsert-sommeren 2021. Vi oppdaterer denne statusen fortløpende i forkant av våre konserter.

Kristian Kristensen konsert 22. Juli 2021. Kun få billetter i salg pga Covid-19. Vær rask for å sikre deg billett til sommerens høydepunkt!

Kristian har nær 250.000 månedlige lyttere på Spotify og er en av våre mest folkekjære artister. Det er bare å...

Ticket name Choose amount
Kristian Kristensen @ Studio Spornes - Arendal 480 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve