Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SPIREN KAFE AS

Oakland Rain på SPIREN

Organizer SPIREN KAFE AS
Venue spiregården
Dronningensgate 52, 4608 kristiansand
Date Friday 16. July 2021
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 19:00

Spiren inviterer til sommerkonsert med Oakland rain fredag 16.juli.


Oakland Rain

I en verden som utfordrer våre tankemønstre, handlinger og vår nysgjerrighet på dagligbasis, har duoen i Oakland Rain troen på kunst. Kunst for å uttrykke følelser, spørsmål, glede, frustrasjon, men ikke minst hvordan det oppleves å være ung og drømmende.

Med røtter på Sørlandet, nær frisk luft og bølgeskvulp, har det hele veien vært et fokus på nære tekster og et organisk lydbilde. Låtene er sterkt påvirket av søster-harmoniene, og opplevelser som skildres gjennom deres øyne. Portfolioen viser bredde i lydbilde og uttrykk, men i akustisk setting hvor det kun er deres stemmer og et par instrumenter til stede, er detingen tvil om hvordan låtene blir skrevet.

Siden deres debut under Sørveiv i slutten av 2014, har Oakland Rain gitt ut 5 EP-er og totalt 44 låter inkludert deres utgivelser som pop alter-egoet ”The Ella Sisters”, de har turnert i USA og Europa, spilt showcase-konserter flere steder i Europa, og fått mye oppmerksomhet i pressen for sitt tidløse og samtidig ungdommelige uttrykk.

Sommeren 2019 var duoen med i Kilden Teater og Konserthus sin oppsetning av Henrik Ibsens ”Fruen fra havet,” hvor de skrev og fremførte egne sanger til stykket- samt var med som skuespillere. Søstrene gav ut sangene som et samlet verk, og dette var det første norske verket de gav ut. Dette prosjektet gav mersmak, og våren 2021 kommer det mer norsk musikk.

16. juli er Oakland Rain veldig klare for å spille deres sommer-konsert på Spiren Kafe!

Links to artist

Spiren inviterer til sommerkonsert med Oakland rain fredag 16.juli.


Oakland Rain

I en verden som utfordrer våre tankemønstre, handlinger og vår nysgjerrighet på dagligbasis, har duoen i Oakland Rain troen på kunst. Kunst for å uttrykke...

Tickets
Oakland rain - ordinær 200 NOK
-
0
+
Oakland Rain - student 150 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve