Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ROMFARER UNITED AS

Daniela Reyes // Hos Solveig

http://www.romfarerunited.com
Organizer ROMFARER UNITED AS
Venue Hos Solveig
Hos Solveig AS, Grønland, Drammen, Norge
Date Tuesday 22. June 2021
Open from 18:00 to 23:00

Ryktene om Daniela Reyes har svirret lenge. Den bemerkelsesverdige unge artisten har rukket å spille på flere av landets største festivaler og scener, og nå slipper hun endelig sin første låt.

De som har sett Daniela Reyes spille, glemmer det ikke med det første. Det er noe med de skjøre og litt vindskeive sangene som hun formidler med en kombinasjon av intens tilstedeværelse, stor musikalitet og selvsikkerhet som gjør et sterkt inntrykk på publikum.
Anmeldere har skrevet om Reyes at hun kombinerer det uskyldige med det mektige i sitt naivistiske og tankefulle univers og at det låter vakkert, men også morsomt og alvorlig. Disse beskrivelsene passer godt på låten som blir hennes debutsingel med den treffende tittelen «Usikker musiker».

Daniela har vokst opp blant instrumenter, og lært seg å traktere ganske mange av dem, både på scenen og i studio. Og det var trekkspillet hun startet med. Reyes er straks ferdig utdannet ved Norges musikkhøgskole, med bakgrunn fra mange sjangere hører likevel hennes særegne låter hjemme i vise-sjangeren.
Reyes har også rukket å vinne en rekke stipender og priser, og er en artist man bare kan merke seg navnet på først som sist.

For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet av arrangøren, med avstand til andre.

Viktig informasjon:
Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).
Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.
Bestilling (og servering) av mat og drikke foregår ved bordet. Du bestiller via telefon, og betaler ved slutten av kvelden.

Links to artist

Ryktene om Daniela Reyes har svirret lenge. Den bemerkelsesverdige unge artisten har rukket å spille på flere av landets største festivaler og scener, og nå slipper hun endelig sin første låt.

De som har sett Daniela Reyes spille, glemmer det ikke med det...

Tickets
Daniel Reyes klokken 19:00 300 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve