Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MOMENTIUM AS

Skaar / Ålesund Live

http://momentium.no
Organizer MOMENTIUM AS
Venue St Olavs plass, Ålesund, Norge
Date Thursday 01. July 2021
Open from 19:00 to 23:00
Min. age 18

Skaar holder konsert i forbindelse med Ålesund Live 1. juli.

Sommerkonserter i sentrum er en del av Ålesund Live og blir arrangert på St. Olavs plass fra midten av juni til slutten av juli. Det blir en rekke enkeltstående konserter med populære nasjonale artister.

Det settes opp en scene med telt på Sankten, som vil stå der gjennom sommeren med 2-3 konserter hver uke. I tillegg vil det bli vist EM i fotball på storskjerm.

Omgitt av den vakre naturen på øya Stord var ikke Hilde Skaar redd for å skille seg ut som tenåring. Fra hennes tidlige kjærlighet til Coldplay og Foo Fighters, til å oppdage styrken og sårbarheten til artisten Banks var hun fra en tidlig alder drevet av sin lidenskap for musikk. Og med sin teft for melodier, relaterbare tekster, sterke vokal og fengslende scenetilværelse har SKAAR utviklet seg til å bli en artist som krysser alle boksene for å kunne bli den neste store indiepop-artisten med utspring fra Norge.

22-åringen kan allerede vise til flere nominasjoner til priser som ‘Årets nykommer’ (P3 gull), ‘Årets stjerneskudd’ (by:Larm Festivalen) og ‘Årets artist’ (NRJ awards), og tross sin hittil ferske karriere har hun har fått en rekke ærefulle oppdrag for kinofilmer som ‘Battle’ og ‘Askeladden’, i tillegg til Netflix-serien ‘Hjem til jul’ som hun har laget originalmusikk for. Også utenfor landegrensene har hun begynt å tiltrekke seg oppmerksomhet, og tidligere i år fikk hun skryt av britiske Clash Magazine som anerkjenner «popstjernekvaliteten hennes som gjennomgående i hvert stykke arbeid hun noensinne har gitt ut».

Dører: 19:00
ID: 18

Skaar holder konsert i forbindelse med Ålesund Live 1. juli.

Sommerkonserter i sentrum er en del av Ålesund Live og blir arrangert på St. Olavs plass fra midten av juni til slutten av juli. Det blir en rekke enkeltstående konserter med populære nasjonale...

Tickets
Skaar / Ålesund Live 399 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve