Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FRANK OLE BONSAKSEN

Maple & Rye - Harriet Nauer

https://www.facebook.com/events/773048006688303
Organizer FRANK OLE BONSAKSEN
Venue Fjellgården Øvre-Ljøen Amfi
Ljovegen 429
Date Friday 23-24. July 2021
Open from 19:00 to 23:45

I løpet av sommehalvåret kan du oppleve store musikalske begivenheter på Ljøen, en av de få fjellgårdene som fortsatt er i drift i dag. Naturamfiet har en utrolig akustikk, med Geirangerfjorden som bakteppe og flotte talentfulle artister på scenen skapes det magi her hver eneste sommer.

23. Juli

Maple & Rye

Maple & Rye har alltid haft en vision att hålla musiken och upplevelsen autentisk, både för sig själva och för sina fans. Vokalharmonier och kraftfulla melodier blandas med bombastiska trummor, dansanta rytmer och stora refränger, parallellt med en sprödhet och innerlighet. Det är musik som växlar från lekfullhet till intimitet och emotion.
Maple & Rye hämtar sin musikaliska inspiration från ett brett spektrum av influenser från blues och funk till rock och folk-pop, även om den viktigaste inspirationen kommer från medlemmarnas egna känsloliv. Bandet är baserat i Göteborg och består av Leo Lönnroth, Gustav Rybo-Molin, Milton Lönnroth och Henrik Bielsten. Den konstnärliga kärnan beror till stor del på det faktum att alla medlemmar i gruppen är kompositörer, textförfattare och sångare - bandets två starka leadsångare stöds av de andra medlemmarna och fokus läggs på noggrant och känsligt berättande.
Indiefolkkvartetten Maple & Rye släppte sitt efterlängtade och under många år ofta efterfrågade debutalbum 'For Everything' i somras via Icons Creating Evil Art. Ett album sprunget ur berättelser som behöver berättas, böcker som ska läsas, kärleksförhållanden som måste brytas, sorg över total ensamhet, död, platser som bandets medlemmar aldrig besökt och människor de älskar. En lång process av motgångar och hinder men samtidigt en resa fylld med glädje och kärlek.

24. Juli

Harriet Nauer

Basia Bulat, Joni Mitchell, Joan Baez är några av artisterna som Harriet Nauer det sista året har jämnförts med. Artister som står för det där tidlösa. Det är inte lätt att som nytt namn bli en del av den inarbetade gruppen utan att få nån slags efterapa-stämpel, men Harriet Nauer är inte vem som helst, hon står för något eget, något unikt och någonting maximalt besjälat. Även om hon påminner mycket om de nyss nämnda har Harriet inte lyssnat nämnvärt på nån av dem och kommer nog på grund av det nå väldigt långt. Harriet griper tag i oss lyssnare sådär som tidslös musik gör.
Hon presenterade sig på den Skandinaviska musikscenen hösten 2020 med EPn "Human". En EP som hyllats, älskats och träffat lyssnare i hela Skandinavien på djupet. Hitlåten "Hit Me Hard" klättrade in som nr1 på listan "Viral top 50 Sweden" och efter några omtalade TV framträdanden, flertalet radiolistningar samt lysande recensioner så är det ingen tvivel om att Harriet är en starkt lysande stjärna för framtiden.

I løpet av sommehalvåret kan du oppleve store musikalske begivenheter på Ljøen, en av de få fjellgårdene som fortsatt er i drift i dag. Naturamfiet har en utrolig akustikk, med Geirangerfjorden som bakteppe og flotte talentfulle artister på scenen skapes det magi her hver...

Tickets
Konsert-camp 1 dag 50 NOK
-
0
+
Helgepass 1.000 NOK
-
0
+
Dagspass Lørdag 500 NOK
-
0
+
Dagspass Fredag 450 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve