Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studio Spornes

SOLD OUT

UTSOLGT! Sivert Høyem @ Studio Spornes - Arendal

https://www.studiospornes.no
Organizer Studio Spornes
Venue Studio Spornes
Spornesveien 14, Færvik, Norge
Date Wednesday 14. July 2021
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 19:00
Min. age 18

En av landets mest markante stemmer, Sivert Høyem kommer til festival-hagen på Studio Spornes. Dette blir et av sommerens absolutte høydepunkt! Husk at det er få billetter i salg pga Covid-19. Det lønner seg å sikre seg billett allerede nå!

Etter et par år med eventyrlig suksess, både i- og utenfor Norge med et gjenforent Madrugada, har muligheten kommet til å oppleve Sivert Høyem på scenen igjen. Høyem er en artist som i form av sin kraftfulle stemme og fengslende tilstedeværelse på scenen, fanger publikum fra start til slutt.
Høyem har gjennom flere tiår opparbeidet seg en posisjon som en av landets mest solide låtskriver og frontfigurer, både med Madrugada, men også på egne ben. Ett av mange høydepunkter i solokarrieren kom i 2016, da han inntok amfiteateret Herodeion på Akropolis i Athen. På to utsolgte kvelder, spilte Sivert og bandet hans for tilsammen ti tusen fans i det to tusen år gamle amfiteateret. 
Velkommen til en konsert med Sivert Høyems kraftfulle og melankolske stemme i sentrum, og låter som «Prisoner Of The Road», «Moon Landing», «Into The Sea» og Madrugada-klassikeren «Majesty» på programmet.
Vi kan ikke tenke oss en mer perfekt konsertopplevelse i 2021!

VIKTIG COVID-19 INFO:
Husk at det er kun få billetter i salg pga Covid-19. Billetter kan KUN kjøpes HER. Studio Spornes tar forbehold om at kjøpte billetter må kunne refunderes dersom publikumsantallet må reduseres som følge av statlige eller kommunale smitteverns regler. EKSEMPEL: Dersom det blir pålegg om endring fra f eks 200 til 100 publikummere gjøres dette slik: Billettkjøpere nr 1-100 får oppleve konserten mens billettkjøper 101-200 får refundert sin billett. Billettavgift kr 30,- pr billett refunderes ikke.
Studio Spornes forholder seg til enhver tid til gjeldende COVID-19/smittevern regler og sørger for at disse blir fullt på alle våre arrangementer. Vi er en profesjonell helårs konsertarrangør og har allerede gjennomført 20 konserter i 2020. Gode smitteverns rutiner og informasjonsflyt er viktig for oss. Blant annet får du som publikummer e-post i forkant av arrangementet med detaljert info om gjeldende Covid-19 bestemmelser i tillegg til info om konsertarenaen, sitteplasser, publikums kohorter, krav om vaksine pass, krav om hurtig testing, sanitærforhold mm. Dette sendes til den e-posten du registrerer deg med når du kjøper billett. Husk derfor på å dobbeltsjekke at e-posten er korrekt skrevet.

Våre konserter foregår utendørs i festival-hagen vår. Her er det veldig god plass slik at man kan holde avstand. Vi har også mulighet for å dele inn i kohorter dersom det blir scenariet for konsert-sommeren 2021. Vi oppdaterer denne statusen fortløpende i forkant av våre konserter.

En av landets mest markante stemmer, Sivert Høyem kommer til festival-hagen på Studio Spornes. Dette blir et av sommerens absolutte høydepunkt! Husk at det er få billetter i salg pga Covid-19. Det lønner seg å sikre seg billett allerede nå!

Etter et par år...

Ticket name Choose amount
Sivert Høyem @ Studio Spornes - Arendal 680 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve