Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ESPENES KULTUR

Espenesliv 2021

https://www.facebook.com/espeneskultur/
Organizer ESPENES KULTUR
Venue Espenes Kulturlåve
Espenes, Brøstadbotn, Norge
Date Saturday 31. July 2021
Open from 17:30 to 23:45
Show starts 18:00
Min. age 18

For første gang i historien setter vi opp en liten og fabelaktig endags-festival! Lørdag 31. Juli blir det konserter på Espenes Kulturlåve i Dyrøy med er svært pent utvalg av fremragende artister!

Vi er veldig stolte av å kunne presentere følgende artister til Espenesliv 2021

Trond Svendsen:

Trond Svendsen er låtskriver, vokalist og frontmann for Trond Svendsen & Tuxedo - americanabandet fra mjøstraktene som har gitt ut to kritikerroste plater siden 2017.
Den foreløpig siste er "Smalltown stories". Den kom ut i juni, og bandet rakk akkurat å lese femmeren i VG før de satte seg i turnebilen og dro på sommerens festivalturne. Nå er bandet aktuell med nok et album og det er store forventninger knyttet til dette da det er spilt inn i legendariske Athletic Sound Studio i Halden

www.vg.no/rampelys/musikk/i/Opa88b/albumanmeldelse-trond-svendsen-tuxedo-smalltown-stories-dressmex


Birri

Birri kommer til Espenesliv med band som har sin unike Soul-inspirerte sound!

Bak artistnavnet BIRRI står Brita Skare Malvik fra Lofoten. Med sin herlige miks av roots, gospel og americana iblanda inspirasjon fra 60- og 70-tallets rock'n'roll har BIRRI det siste året trollbundet publikum på flere klubb- og festivalscener.

Debutalbumet Ten Years kom ut i oktober 2019 og musikken begeistret flere anmeldere. Blant annet mente Popklikk «Longest Wait» var en av årets 40 beste norske låter, Stavanger Aftenblad trillet en femmer for julesangen «This Year» og erklærte at «Birri er et navn verd å merke seg», mens debutsingelen «Ten Years» høstet terningkast 6 i Lofotposten under overskriften «Glitrende god americana».

Signe Marie Rustad

I 2019 slapp elverumsingen Signe Marie Rustad sitt tredje album, «When Words Flew Freely», og som raskt ble utropt av mange kritikere som årets album og toppet flere årsbestelister. Anmeldelsene var overveldende positive - blant annet med en blank sekser i Dagbladet. Våren 2020 fikk Rustad Spellemannprisen for beste tekstforfatter.

Etter å ha fanget oppmerksomheten til det stadig voksne norske americana-publikummet med debutplata Golden Town (2012), skapte Rustad for alvor bølger med kritikerroste og sjangeroverskridende «Hearing Colors Seeing Noises» (2016), som også ble anerkjent med en Spellemann-nominasjon.

På When Words Flew Freely, returnerer Rustad med den glassklare, kraftfulle stemmen og de poetiske sangene som har gitt henne en lojal fanbase her til lands. Etter en periode med omveltninger i livet, fikk Rustad skrivesperre og sluttet å lage musikk. Platetittelen henspiller på da livet var i flyt og ordene stort sett kom til henne uten problemer. I Hamar kulturhus stiller Rustad med fullt band.

Malin Pettersen

Malin Pettersen har gått fra å være en godt bevart hemmelighet her hjemme til å bli en fremadstormende internasjonal artist i løpet av kort tid.

Med Spellemannpris for sitt første soloalbum, omtale i bl.a. BILLBOARD, Rolling Stone og Paste Magazine for hennes akustiske EP året etter - og nå intervjuer og anmeldelser hos størrelser som Forbes Magazine og No Depression - ser det ikke ut til å bremse ned.

Horisonten ligger der fremme for å jages og musikk ligger der fremme for å lages! De som kjenner til Malin Pettersen, vet at det er stemmen hennes som drar deg inn, mens det er låtskriveren Pettersen som holder deg der. Og om det er med fullt band eller i solosetting, er Malin Pettersen alltid ute etter å skape noe spesielt i øyeblikket i møte med publikum.

Dørene åpner klokken 1700.
Konserten starter klokken 1800.

Links to artist

For første gang i historien setter vi opp en liten og fabelaktig endags-festival! Lørdag 31. Juli blir det konserter på Espenes Kulturlåve i Dyrøy med er svært pent utvalg av fremragende artister!

Vi er veldig stolte av å kunne presentere følgende artister...

Tickets
Dagspass Espenesliv 2021 525 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve