Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

FEW!

Valentourettes // Gamlebyen Kulturhus

http://www.gamlebyenkulturhus.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Kirkegaten 24, 1632 Gamle Fredrikstad, Norge
Date Friday 27. August 2021
Open from 18:00 to 23:55
Min. age 18

Valentourettes ble satt sammen i 2003 med det formål å fremføre Joachim Nielsens sanger på én enkelt konsert, menmottagelsen på denne ene konserten var så enorm at gutta fikk blod på tann og fortsatte sammen.

Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes, og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to. Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og selveste Petter Baarli på gitar utgjorde de en kraftpakke med lang fartstid og solid erfaring med materialet. Tarjei Foshaug har vært vokalist siden 2006, og leverer Joachims sanger med ekte innlevelse, og har markert seg som en drivende frontfigur.

Få andre band kan vise til et så aktivt og deltagende publikum. De synger med og skråler, danser og skåler, ler og griner og lever seg så totalt inn i tekst og musikk at de noen ganger smelter sammen til et stort pulserende monster som tar over hele salen og halve scenen til bandets store glede.

Denne kvartetten fortsetter å overbevise både garva konsertgjengere og nye generasjoner fans av Joachim Nielsen og hans musikk om at rock er best på konsert.

Valentourettes ble satt sammen i 2003 med det formål å fremføre Joachim Nielsens sanger på én enkelt konsert, menmottagelsen på denne ene konserten var så enorm at gutta fikk blod på tann og fortsatte sammen.

Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke &...

Tickets
Valentourettes // Gamlebyen Kulturhus 400 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve