Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ARENDAL ROCKKLUBB

Leprous i Arendal Kulturhus, support Vorbid

Organizer ARENDAL ROCKKLUBB
Venue Arendal Kulturhus
Peder Thomassons gate, Arendal, Norge
Date Saturday 11. September 2021
Open from 19:30 to 23:59
Show starts 20:30
Min. age 18

Leprous inntar Arendal Kulturhus! I en sjanger hvor det er vanskelig å skille seg ut har Leprous inntatt en tydelig posisjon. Bandet er kjent for sin stemningsfulle blanding av polyrytmiske spor, melankolske atmosfærer, melodisk vokal og stikkende tekster. Kalenderen deres inneholder utsolgte konserter verden over, og er et av Norges største og mest aktuelle progband.

Som oppvarming blir det Arendalsbandet Vorbid. Dekombinerer kompromissløs metall med progrockens mange skeive takter og kaotiske, men melodiske komposisjoner.
Den midlertidige trioen består av Michael Briggs, Daniel Emanuelsen og Marcus Gullovsen. i 2017 ble bandet plukket opp av Indie Recordings, og våren 2018 slapp de debutalbumet "Mind". Det ble av Asbjørn Slettemark plukket ut som en av "fem norske metalalbum som har gjort 2018 bedre". i 2021 har gutta brukt tid på å skrive ferdig en ny plate som vil bli spilt inn i år, og bandet satser på release i første halvdel av 2022.

Som en liten bonus denne kvelden, vil Vorbid spille hele den nye platen fra A til Å. Dere vil få være de første til å høre ferskt, nytt og energisk materiale!

Dørene åpner kl.20:00
18 års aldersgrense
Ledsager - vanlig fullprisbilletter

Pris inkluderer avgift

Unummererte plasser

Billettgrense
Det er en billettgrense på 8 billetter per person for dette arrangementet.

Links to artist

Leprous inntar Arendal Kulturhus! I en sjanger hvor det er vanskelig å skille seg ut har Leprous inntatt en tydelig posisjon. Bandet er kjent for sin stemningsfulle blanding av polyrytmiske spor, melankolske atmosfærer, melodisk vokal og stikkende tekster. Kalenderen deres...

Tickets
Leprous support Vorbid - MEDLEM 345 NOK
-
0
+
Leprous supp. Vorbid 395 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve