Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MALANGEN RESORT

Vreeswijkkvartetten

http://www.malangenresort.no
Organizer MALANGEN RESORT
Venue malangen Resort
Mestervik, Norge
Date Saturday 26. June 2021
Open from 21:00 to 23:00
Show starts 21:30
Min. age 18

Vreeswijkkvartetten – og vel så det er et konsept med fem musikere med hjerte for visesang og spesielt Cornelis Vreeswijk og hans musikalske verden.
De spiller musikken fra den spede begynnelse til den kommersielle Cornelis vi kjenner i dag, både kjente og ukjente låter. I tillegg til musikken fortelles det en del historier fra Cornelis’ liv og hendelser, så man hører hva som står bak låtene – de fleste er sanne historier.
Cornelis levde et turbulent liv, med epoker i Brazil, Sverige, Nord-Norge og Nederland, selvsagt; og sånt blir det musikk og artige historier av!

Vreeswijkkvartetten – og vel så det tar dere med på en reise i Cornelis’ liv med personlige fortellinger og artige situasjoner hvor man kanskje kjenner seg litt igjen.

Vreeswijkkvartetten har etterhvert spilt rundt om i Norge på små og store scener, for små og store publikum til stor glede for gamle fans og de som ikke visste at de likte Vreeswijk.

Vreeswijk-kvartetten består av:
Kjell-Agnar Mikalsen – Gitar og sang
Børge Mikalsen – Sang og egg
Geir Akselsen – Perkusjon og sang
Steffen G. Karoliussen – Kontrabass og sang
Tommy Mikalsen – Gitar

18 års aldergrense.

Vreeswijkkvartetten – og vel så det er et konsept med fem musikere med hjerte for visesang og spesielt Cornelis Vreeswijk og hans musikalske verden.
De spiller musikken fra den spede begynnelse til den kommersielle Cornelis vi kjenner i dag, både kjente og ukjente...

Tickets
Inngangsbillett til Vreeswijkkvartetten - Lobby 100 NOK
-
0
+
Inngangsbillett til Vreeswijkkvartetten - Restauranten 250 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve