Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

Erik Bye - av og med BENNY BORG

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Molovegen 22, Ålesund, Norge
Date Friday 20. August 2021
Open from 18:30 to 00:30
Show starts 20:00

ERIK BYE
av og med Benny Borg, er basert på boken «Erik Bye» av Asbjørn Bakke.

Benny Borg er Norges suverene ener på biografiske forestillinger. Han har tidligere gitt oss kritikerroste forestillinger med Cornelis Vreeswijk, Elvis, Johnny Cash og Evert Taube. Nå gir han oss historien om Erik Bye.

Med respekt for hans arv skaper Benny Borg et portrett av den legendariske kunstneren med ord og toner. Erik Bye står som en bauta i nyere norsk historie. Han virket som kritisk journalistikk, programleder i radio og TV, musiker, dikter, låtskriver og stod alltid på de svakes side.

Benny Borgs hyllest til Erik Bye får et utsøkt uttrykk i Borgs egen varme stemme og gitarspill. Han forsøker seg ikke som Bye-kopi, men skaper sitt eget musikalske rom i Byes univers. For artisten Benny Borg har livets eventyr svingt mellom vemod og glede, noe som kommer til utrykk i både det såre enkle og det lune humoristiske.

Her er ingen effekter, ingen storslått scenografi, men kun Benny Borg, gitaren og en barkrakk. Det er også alt som skal til. I upretensiøs fortellerstil byr han også opp til allsang; ikke så underlig ettersom mange av sangene hører til den mangfoldige norske viseskatten. I løpet av forestillingen viser Benny seg som visesangeren, tekstformidleren, historiefortelleren og den allsidige og fleksible kunstneren han er.

Forestillingen Erik Bye bidrar til at legendens arv holdes varm for kjennerne, og den vil garantert skape et nytt publikum blant yngre generasjoner.

Dørene åpner 18.30, konsertstart ca. 20.00.

Dørene åpner 18.30, konsertstart ca. 20.00.

***
På Teaterfabrikken skal du ha en trygg konsertopplevelse. Det er begrenset publikumskapasitet, tilviste plasser med god avstand og bordservering der du bestiller enkelt i baren med mobilen.

Husk generelle smittevernråd: Hold avstand, god håndhygiene, følg anvisningene på stedet og hold deg hjemme hvis du ikke er i form.

Velkommen til en kjekk og trygg kveld på Teaterfabrikken!

ERIK BYE
av og med Benny Borg, er basert på boken «Erik Bye» av Asbjørn Bakke.

Benny Borg er Norges suverene ener på biografiske forestillinger. Han har tidligere gitt oss kritikerroste forestillinger med Cornelis Vreeswijk, Elvis, Johnny Cash og Evert...

Tickets
Inngang Benny Borg fredag 20. august 350 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve