Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MALANGEN RESORT

konsert med Jørn Hoel!

http://www.malangenresort.no
Organizer MALANGEN RESORT
Venue malangen Resort
Mestervik, Norge
Date Friday 23. July 2021
Open from 19:00 to 00:00
Show starts 20:00
Min. age 18

Jørn Hoel sang seg inn i musikkhistorien på 80-tallet, først med sangen ” Inkululeko” i Melodi Grand Prix. Deretter med albumet “Varme ut av is”, og med låtene “Har en drøm”, ” Ei hand å holde i”, Elsk mæ sakte, “Vi skal elske i sneen” m.fl. Hoel har i gjennom hele sin karriere samarbeidet mye med barndomsvennen Steinar Albrigtsen, og i 1997 ga de ut sitt første album sammen ” Get Together”.

“På de intime og akustiske konsertene, vil sangene mine fremstå slik de er skrevet. Jeg liker den utfordrende nærheten som oppstår i et lokale med et sittende publikum tett på, med bare meg selv og en musiker til på scenen. Jeg elsker å skape dette samspillet med publikum, og det blir enda lettere å flørte og improvisere. Og det er spennende! Da hjelper det å ha noen kjente og folkelige sanger som får publikum engasjert til å synge med. Litt skremmende også egentlig å skulle være så naken foran et publikum, men samtidig er det en flott følelse å kommunisere så direkte med folk» sier Jørn.

Jørn Hoel er en mester i å være seg selv, og har med seg en stor porsjon humor i sine opptredener. Samtidig som han skifter mellom det melankolske, gjennom blues toner til operafølelser, og til det fyrrige latinamerikanske. Er det en artist i Norge som får det til å svinge på morsmålet, så er det Jørn Hoel.

Mer informasjon kommer..

Jørn Hoel sang seg inn i musikkhistorien på 80-tallet, først med sangen ” Inkululeko” i Melodi Grand Prix. Deretter med albumet “Varme ut av is”, og med låtene “Har en drøm”, ” Ei hand å holde i”, Elsk mæ sakte, “Vi skal elske i sneen” m.fl. Hoel har i...

Tickets
Inngangsbillett til Jørn Hoel 450 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve