Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Mari Angell

Sommerskole i dans og teater

Organizer Mari Angell
Venue Steinkjer, Norge
Date Monday 28. June-30. July 2021
Open from 09:00 to 15:00
Show starts 09:00
Min. age 6

Dansekurs med Thea Ericson Aarnes og Mari Angell-Petersen Grønnesby

Thea og Mari er utdannet dansere og pedagoger og jobber med dans i ulike sammenhenger i ulike deler av landet. I fjor arrangerte de sommerkurs i dans i Steinkjer og vil gjenta suksessen i år også!

Med Mari får dere lære ulike dansetekniske øvelser og dere vil få en god innføring i grunnleggende danseteknikk innenfor sjangrene Jazz, Klassisk Ballett og Moderne.

Med Thea skal dere lage en koreografi! Vi lærer bevegelser og trinn, i tillegg til å improvisere og skape ut fra vårt eget danseriske uttrykk. Her får vi vært kreative, lekne og utforskende innenfor dans og bevegelse.
- - - - - - - -
Teaterkurs med Silje Lindberg og Petra Casale.
Silje og Petra er begge utdannet skuespillere og jobber som skapende scenekunstnere i kompaniet Liavaag/Lindberg. For tiden er de aktuelle med barneforestillingen "SeaMe!" med premiere i oktober ved KOREDA, Inderøy.

På sommerskolentilbyr de en workshop i fysisk teater, der de jobber med base i improvisasjon, bevegelse og interaksjon med rommet rundt oss.
Vi mennesker skaper historier hele tiden, særlig etter vi har lagt oss i senga om kvelden. Underbevisstheten vår lager de merkeligste historier mens vi sover. Vi skal ta utgangspunkt i nettopp det; drømmer. De rare drømmene vi ikke helt forstår. De skumle marerittene som vekker oss opp om natta. Og de morsomme drømmene vi aldri vil at skal ta slutt.

Vi skal utforske konseptet drømmer, både i form av hva vi forteller, men også hvordan vi forteller. I løpet av en uke skal vi improvisere, leke og utvikle karakterer og historier som til slutt blir en liten fortelling i et stort drømmeunivers.
Kurset krever ingen særskilte forkunnskaper, kun nysgjerrighet.
Det er kun fantasien som setter grenser for hvor vi ender opp, så ta med deg hodet og kroppen din - også lager vi teater (eller en jungel som finnes inni et slott som bor i magen til en hval, hvem vet?)
Velkommen til en fysisk og utforskende sommerskole i dans og teater!

Deltakeravgift: 1000,- (+ billettavgift)

Påmelding sendes på epost til dansisteinkjer@gmail.com med:
Navn
Alder
Telefonnr og navn foresatte
Vi gleder oss!
Silje, Petra, Thea, Mari
Takk til TKs Aktivitetsskole for tilskudd til sommerskolen!

Dansekurs med Thea Ericson Aarnes og Mari Angell-Petersen Grønnesby

Thea og Mari er utdannet dansere og pedagoger og jobber med dans i ulike sammenhenger i ulike deler av landet. I fjor arrangerte de sommerkurs i dans i Steinkjer og vil gjenta suksessen i år...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve