Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Borgund Dyreklubb

Ferieaktivitet på Borgund Dyreklubb torsdag 19.08.21 kl. 10.00-14.30 med ridning og hestekos

https://borgund-dyreklubb.webnode.com/tjenester/
Organizer Borgund Dyreklubb
Venue Borgund Dyreklubb
Borgundgavlen 27
Date Thursday 19. August 2021
Open from 10:00 to 14:30
Show starts 10:00
Min. age 8

Velkommen til ferieaktivitet med ridning og hestekos på Borgund Dyreklubb. På formiddagen blir det læring om dyr, stell og foring av dyr og kos med dyr. Etter lunsj holder vi på med hestestell og ridning. Ryttere må ha med egen ride/sykkelhjelm!!! Kjekke feriedager i lag med nye venner.
Barna må ha med seg klær etter vær, vanntette sko uansett vær, badetøy ved fint vær, solkrem, en god matpakke og drikkeflaske.

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere billetter eller endre på tidspunkt. Vi gjør oppmerksom på at all deltakelse skjer på eget ansvar og egen risiko. Borgund Dyreklubb frasier seg alt ansvar for skader på deltakere og deres utstyr/klær.
Borgund Dyreklubb følger FHI sine smittevernregler og har utviklet gode og velfungerende rutiner.

Velkommen til ferieaktivitet med ridning og hestekos på Borgund Dyreklubb. På formiddagen blir det læring om dyr, stell og foring av dyr og kos med dyr. Etter lunsj holder vi på med hestestell og ridning. Ryttere må ha med egen ride/sykkelhjelm!!! Kjekke feriedager i lag med...

Tickets
Ferieaktivitet på Borgund Dyreklubb torsdag 19.08.21 kl. 10-14.30 med ridning og hestekos 350 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve