Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Borgund Dyreklubb

Ferieaktivitet på Borgund Dyreklubb tirsdag 17.08.21 kl. 10.00-14.00

https://borgund-dyreklubb.webnode.com/tjenester/
Organizer Borgund Dyreklubb
Venue Borgund Dyreklubb
Borgundgavlen 27
Date Tuesday 17. August 2021
Open from 10:00 to 14:00
Min. age 8

Velkommen til ferieaktivitet på Borgund Dyreklubb. På formiddagen blir det læring om dyr, stell og foring av dyr og kos med dyr. Aktiviteter etter lunsj varierer fra dag til dag, tilpasset til gruppe og været: lage akvariet, rebusløp og quiz, kreativworkshop, historiefortelling i høyet, aktiviteter på ridebane, tur i nærområde, fiske, vannkrig, bål og pinnebrød, fri lek mm. Spennende og kjekke feriedager i lag med nye venner.
Barna må ha med seg klær etter vær, vanntette sko uansett vær, badetøy ved fint vær, solkrem, en god matpakke og drikkeflaske.

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere billetter eller endre på tidspunkt. Vi gjør oppmerksom på at all deltakelse skjer på eget ansvar og egen risiko. Borgund Dyreklubb frasier seg alt ansvar for skader på deltakere og deres utstyr/klær.
Borgund Dyreklubb følger FHI sine smittevernregler og har utviklet gode og velfungerende rutiner.

Velkommen til ferieaktivitet på Borgund Dyreklubb. På formiddagen blir det læring om dyr, stell og foring av dyr og kos med dyr. Aktiviteter etter lunsj varierer fra dag til dag, tilpasset til gruppe og været: lage akvariet, rebusløp og quiz, kreativworkshop,...

Tickets
Ferieaktivitet på Borgund Dyreklubb tirsdag 17.08.21 kl. 10.00-14.00 250 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve