Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Kristian Grostad // Gamlebyen Kulturhus

http://www.gamlebyenkulturhus.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Kirkegaten 24, 1632 Gamle Fredrikstad, Norge
Date Friday 09. July 2021
Open from 18:00 to 23:00
Min. age 18

Kristian Grostad er en norsk artist og låtskriver fra Steinkjer, en liten by som ligger i hjertet av en av Norges mange mektige fjorder.

Kristian ble født inn i et musikalsk hjem og hans tidlige år var fylt med ulike sjangere og instrumenter, hvor hans egen musikalske reise falt på plass i tenårene da han fikk sin første gitar. Med gitaren og stemmen som utgangspunkt, blandet med rå og praktfull ekthet, lager Kristian det han beskriver som ærlig pop-musikk med røtter i akustisk singer/songwriter tradisjon og en god dose indie poprock.

I 2018 slapp han debut EP-en ”On the Run”, produsert av Even Ormestad. De to singlene”Slowly Drowning” og tittelsporet ”On the Run” ble en umiddelbar suksess, og ble omtalt som “en av de beste debut-singlene” og “positiv og nydelig pop-musikk“ i regional og nasjonal presse. Begge låtene ble også plukket opp av Spotify med eksklusive spillelister i både Norge, Sverige, Danmark, og Island.

Suksessen kulminerte i en lengre slippturné på klubbscener og festivaler i Norge, inkludert to konserter på Trondheim Calling og senere Sørveiv i Kristiansand. Med økende interesse og lyttertall mottok han også positiv omtale i internasjonal musikkpresse, bl.a. den ledende bloggen Indie Shuffle.Kristian Grostad har i løpet av de siste to årene vært i studio for å spille inn debutalbumet, og det etterlengtede albumet “Toxic Sea“ ble sluppet 23. april på Nordic Records International.

CC: 250 inkl.avgift.
ID: 18 år

Konserten blir utendørs i vår fine hage. Kle deg etter været, og ta gjerne med pledd.

Gamlebyen Kulturhus følger de til enhver tid gjeldene smittevernsreglene og publikum vil få tildelt plasser i ved ankomst. Dersom du kjøper billetter på vegne av andre, står du som billettkjøper ansvarlig for å formidle informasjon om eventuell smittesporing til disse.

Kristian Grostad er en norsk artist og låtskriver fra Steinkjer, en liten by som ligger i hjertet av en av Norges mange mektige fjorder.

Kristian ble født inn i et musikalsk hjem og hans tidlige år var fylt med ulike sjangere og instrumenter, hvor hans egen...

Tickets
Kristian Grostad // Gamlebyen Kulturhus 250 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve