Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

Josefin Winther

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Bokhandleren på Tofte
Østre Strandvei 5, Tofte, Norge
Date Sunday 18. July 2021
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00

HUN ER TILBAKE I BOKHANDELEN FOR TREDJE GANG!!

JOSEFIN WINTHER - TRIO 2021
Med en av Norges mest spilte radiolåter har Josefin Winther introdusert seg selv som en nasjonal artist å regne med i årene som kommer. Bare et år etter forrige utgivelse er Josefin klar med nytt album i april 2021. Josefin Winther har siden sin debut i 2006 høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener. Allerede som 19-åring fikk hun platekontrakt og ga ut EP samme år. Winther har siden den gang gitt ut seks studioalbum, høstet strålende kritikker og gjort suksess som låtskriver, blant annet med Norges vinnerlåt i MGP 2014.

Etter ha gitt ut fire album på engelsk, ble den norskspråklige debuten «Uendelig lys. Uendelig mørke.» løftet frem som et kunstnerisk vendepunkt. I 2020 fulgte hun opp suksessen på morsmålet, med EPen "Helt hel". Denne mottok svært gode kritikker, og singelen "Fint å se deg her" gikk rett inn på P1s spillelister. Det nye albumet inneholder flere sterke singler og nye mer eksperimentelle låter. Her viser Winther at hun er i bevegelse og søker nye uttrykksformer, samtidig som hun fortsetter å markere seg som en av Norges sterkeste låtskrivere.

Hun er kjent for et liveformat som beskrives som «rystende bra», hvor mange løfter frem den unike kombinasjonen av personlige fortellinger, humor og popkunst formidlet på en storslagen måte. Josefin Winther turnerer med de to svært erfarne musikerne Ronny Yttrehus (gitar) og Reidar Frugård Opdal (keys), og sammen har de utviklet et sound som oppleves som stort og fyldig, samtidig som de boltrer seg i nærhet, spilleglede og spontanitet.

Med albumet «Uendelig lys. Uendelig mørke.» (2019) satte Josefin Winther en ny standard, både i tekstlig, visuelt og musikalsk landskap. Å debutere på norsk har forløst mye kreativitet. Tre norske utgivelser på et og et halvt år, glimrende mottakelser, radiolisting og hyppig konsertvirksomhet, er et uttrykk for en skaperkraft som taler for seg selv.

Links to artist

HUN ER TILBAKE I BOKHANDELEN FOR TREDJE GANG!!

JOSEFIN WINTHER - TRIO 2021
Med en av Norges mest spilte radiolåter har Josefin Winther introdusert seg selv som en nasjonal artist å regne med i årene som kommer. Bare et år etter forrige utgivelse er...

Tickets
Josefin Winther (medlem) 250 NOK
-
0
+
Josefin Winther 300 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve