Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Kúlu + Special Guest: Esben Munk

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date Friday 03. September 2021
Open from 19:00 to 23:59

Kúlu:
Gruppen balancerer deres lyd i et krydsfelt med alt fra højpotente støj- og kraftudladninger til ekvilibritiske, glasklare lydteksturer, der på autoritær vis baner vej, som var de DNA-tråde, der mutere og skaber ny mening i lydmæssige forgreninger i alle mellemliggende retninger.

Kúlu er med andre ord et band, der ikke er bange for at udforske lydmæssige territorier, hvilket kommer tydeligt til udtryk på ’Lucidity’, som kan være svær kategorisere genremæssigt. Men der er tydelige referencer Il bl.a. støj- og post rock.

kuludk.bandcamp.com/

Esben Munk:
Esben Munk skriver dansksproget, folkelig pop/rock, der handler om at vokse op som et barn blandt voksne, der er blevet ligeglade med hinanden. Selv at blive voksen i et samfund, hvor alle de andre har glemt, hvordan det er at være barn.

Sangen "Et land Med Fred" blev spillet i Formiddagen på P4 med ordene ”Der er noget vrede i det, men også et håb om at det hele kan blive bedre,”. På samme måde har Karrierekanonen stemplet bandet som lytteværdige med ordene ”sej og aktuel folkemusik”, da de udvalgte sangen "Frygt" som Ugens Kanon og dermed sendte den i rotation på P3 og P6.
--------------------------------------------
Entré: 105 kr (inkl. gebyr) / 120 kr i døren!

Kúlu:
Gruppen balancerer deres lyd i et krydsfelt med alt fra højpotente støj- og kraftudladninger til ekvilibritiske, glasklare lydteksturer, der på autoritær vis baner vej, som var de DNA-tråde, der mutere og skaber ny mening i lydmæssige forgreninger i alle...

Tickets
Kúlu + Special Guest: Esben Munk 105 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve