Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

The Brazz Brothers

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Bokhandleren på Tofte
Østre Strandvei 5, Tofte, Norge
Date Saturday 14. August 2021
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00

Dette bandet reiser og spiller stort sett over hele verden og det er i grunn helt utrolig at de kommer til en bokhandel på Tofte!!

Klangsult og rytmetørst!

The Brazz Brothers kommer fra Langevåg på Sula som ligger ut mot havet på nordvestlandet i det sentrum av verden som er den norske utkanten. De startet den musikalske fergeturen ut i sin verden ved å skaffe seg en solid, klassisk musikerutdannelse, men de bestemt seg fort for å gå sin egne veier i et musikalsk landskap som for dem er grenseløst, vidåpent, rikt og uendelig stort. I løpet av sine imponerende 33 år i kontinuerlig bevegelse har de på reisen holdt over 3500 konserter i 36 land og gitt ut 20 cd plater.

The Brazz Brothers består av to brødrepar på messinginstrumenter. Jan Magne Førde spiller trompet og flygelhorn. Helge Førde spiller trombone. Runar Tafjord spiller waldhorn og Stein Erik Tafjord håndterer tubaen. Fra Sula kommer også Kåre Nymark jr. En annen sunnmøring Kenneth Ekornes kommanderer over trommene.

The Brazz Brothers er en kollektiv tilstand mer enn det er et band. Ved å nærme seg musikkens opphav og gå tilbake til et punkt før den vestlige kunstmusikken, har de definert sitt eget frigjøringsprosjekt. En musikalsk tilnærming hvor de jakter på det menneskelige fellesspråket som lever i musikken. I The Brazz Brothers bor nemlig en permanent sult og en uslokkelig tørst etter nye groover og uhørte klangfarger.JAN MAGNE FØRDE, trompet/ flygelhorn.
KÅRE NYMARK jr. trompet/flygelhorn.
RUNAR TAFJORD, horn.
HELGE FØRDE, trombone.
STEIN ERIK TAFJORD, tuba.
KENNETH EKORNES, trommer.

Links to artist

Dette bandet reiser og spiller stort sett over hele verden og det er i grunn helt utrolig at de kommer til en bokhandel på Tofte!!

Klangsult og rytmetørst!

The Brazz Brothers kommer fra Langevåg på Sula som ligger ut mot havet på nordvestlandet...

Tickets
The Brazz Brothers 250 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve