Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Stage Dolls + Return - Kulturfabrikken

Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date Saturday 27. November 2021

Dørene åpner 20:00
Konsert kl. 22:00

STAGE DOLLS + RETURN
– Norwegian Rock’n’Roll Train

Stage Dolls og Return – to giganter i norsk rockehistorie som har levert et hav av hits – inviterer til førjulsfest som en årlig tradisjon det har blitt på Kulturfabrikken siste lørdagen i november.
Return har i alle år holdt fast med sin signatur, den klassiske 80-tallsrocken, med stort innslag av power ballads. Allsangen vil garantert runge på låter som «Sing Me A Song» og «Bye Bye Johnny».
Med Stage Dolls kan du forvente en hitparade med «Love Don’t Bother Me», «Hard To Say Goodbye», «Love Cries» og mange flere. Sistnevnte låt nådde 46.-plass på Billboard og 3.-plass på Billboard Rock Charts, og var å finne på det selvtitulerte tredjealbumet.

Dørene åpner 20:00
Konsert kl. 22:00

STAGE DOLLS + RETURN
– Norwegian Rock’n’Roll Train

Stage Dolls og Return – to giganter i norsk rockehistorie som har levert et hav av hits – inviterer til førjulsfest som en årlig...

Tickets
Stage Dolls + Return kl. 22:00 540 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve