Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Haugesund Viseklubb

Randi Tytingvåg Trio - Haugesund Viseklubb

http://www.tytingvaag.no
Organizer Haugesund Viseklubb
Venue Haugesund, Norge
PittersKafè as, Sjøhuskleiva, Haugesund, Norge
Date Wednesday 22. September 2021
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 19:30
Min. age 18

Haugesund Viseklubb er stolte av å presentereRandi Tytingvåg Trio - Trøsteviser for redde netter.

Randi Tytingvåg Trio (Dag Vagle, Erlend E. Aasland) har skapt et unikt lydbilde inspirert av folk, jazz og visesjangeren. Tett samspill og delikate koringer har blitt trioens fremste varemerke. De opptrer på «gamlemåten»; alle tre rundt én mikrofon. Det er ingen behov for monitorer eller backline! De fremstår som et særegent lite kammerorkester med stor dynamisk spennvidde. Dette er nært og ekte.
Høsten 2021 kommer trioen ut med sitt første norskspråklige album som har fått tittelen «Trøsteviser for redde netter.»

Randi har skrevet all musikken og tekstene har hun skrevet i samarbeid med poeten Helge Torvund.

Det siste året har vært utfordrende for oss alle. Vi er slitne og preget av unntakstilstand. Midt i koronatiden stod Randi i tillegg i sin største personlige krise. I juli 2020 ble det oppdaget en stor svulst som lå og trykket på hørsels-og balansenerven. Den var godartet, men operasjonen hun måtte gjennom innebar risiko for tap av hørsel, lammelser i ansiktet og dårlig balanse. Det så mørkt ut for artistkarrieren. Men det har gått så bra det kunne, og hun er nå på vei tilbake for fullt.

Sammen med Helge Torvund har hun skrevet trøsteviser gjennom hele dette året. Hun kjenner det er en fin dobbelthet i dette: det blir både et uttrykk for det vi har gått gjennom kollektivt som samfunn og et uttrykk for hennes personlige historie. Nå håper hun dette vil skape rom for lytteren og treffe tidsånden. Trøst bærer i seg en sårbarhet, men også en kime av håp om at det ligger noe bedre foran oss.

Den første singelen fra albumet kom i mai og har fått en strålende mottagelse. «Trøstevise» er en duett med Bjørn Eidsvåg. Her er linker til den:

youtu.be/RdkslDTzqK8

Links to artist

Haugesund Viseklubb er stolte av å presentereRandi Tytingvåg Trio - Trøsteviser for redde netter.

Randi Tytingvåg Trio (Dag Vagle, Erlend E. Aasland) har skapt et unikt lydbilde inspirert av folk, jazz og visesjangeren. Tett samspill og delikate koringer har...

Tickets
Randi Tytingvåg Trio på Pitters 230 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve