Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ROMFARER UNITED AS

Thomas Dybdahl (solo)

http://www.romfarerunited.com
Organizer ROMFARER UNITED AS
Venue Hos Solveig
Hos Solveig AS, Grønland, Drammen, Norge
Date Friday 06. August 2021
Open from 18:00 to 23:00

Det er rundt 20 år siden han ga ut sin første innspilling og etter debutalbumet "...that great October sound" fra 2002 har han etablert seg som en av våre ypperste artister/låtskrivere, samt som en fremragende produsent, film- og teaterkomponist. I tillegg har det blitt både Spellemann-, Amanda- og Grammy-nominasjoner.

Med bare stemmen og et par gitarer skal Thomas Dybdahl fortrylle Drammenspublikummet. Med i kofferten har han et vidt spekter sanger som også inkluderer låter fra hans siste album "Fever".

Thomas Dybdahl hos Solveig er eksklusiv sjanse til å oppleve publikumsfavoritten i spesielt intime omgivelser. «Mine favorittkonserter har alltid vært i settinger og saler som har en stor personlighet og som nesten fungerer som et ekstra bandmedlem. Saler som Massey Hall, The Beacon Theatre, Salle Pleyel, Konserthuset i København og Operaen i Oslo er alle saler som jeg syns har fått fram det beste i meg som liveartist og som har formet opplevelsen til både publikum og meg», sa Thomas i et intervju.

Vi tror og håper at Thomas får et nytt favorittlokale å spille i.

Konsertstart #1 klokken 19:00
Konsertstart #2 klokken 21:00

Billettsalget starter torsdag 8. juli klokken 10:00

( tips: forhåndssalg via nyhetsbrev fra onsdag 7.juli – meld deg på her: www.romfarerunited.com/nyhetsbrev )

(begrenset antall billetter i salg)

For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet av arrangøren, med avstand til andre.

Viktig informasjon:
Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).
Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.
Bestilling (og servering) av mat og drikke foregår ved bordet. Du bestiller via telefon, og betaler ved slutten av kvelden.

Det er rundt 20 år siden han ga ut sin første innspilling og etter debutalbumet "...that great October sound" fra 2002 har han etablert seg som en av våre ypperste artister/låtskrivere, samt som en fremragende produsent, film- og teaterkomponist. I tillegg har det blitt både...

Tickets
Thomas Dybdahl (solo) // Hos Solveig kl 19:00 450 NOK

SOLD OUT

Thomas Dybdahl (solo) // Hos Solveig kl 21:00 450 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve