Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
NORSK VANDREFESTIVAL

Foredrag med eventyreren Børge Ousland på Norsk Vandrefestival

Organizer NORSK VANDREFESTIVAL
Venue Igltjønna i Rindal
Rindalsvegen 33, Rindal, Norge
Date Sunday 08. August 2021
Open from 13:30 to 15:00
Show starts 14:00

Søndag 8. august får vi besøk av den folkekjære eventyreren Børge Ousland.
I mer enn 30 år har Børge Ousland foretatt banebrytende ekspedisjoner i Arktis og Antarktis - ekspedisjoner som tøyer grensene for det man trodde var mulig. Han gjennomførte historiens første soloekspedisjon til Nordpolen uten etterforsyninger, og han var den første som krysset Antarktis alene. Han er også en anerkjent fotograf og har mottatt flere internasjonale priser for sine ekspedisjoner og filmer.

I 2019 gjennomførte han og Mike Horn en av de mest banebrytende ekspedisjonene i moderne tid, - over Nordpolen i mørket. Mesteparten av turen foregikk med hodelykter og de fikk raskt kjenne naturens tøffeste sider på kroppen -, skruis, farlige råker, kulde og mørke.

På denne ekspedisjonen så det lenge så det ut til at de måtte gi tapt for de ekstreme forholdene, men de ga aldri opp. Med rå gjennomføringsevne overvant de utfordringer og nådde målet etter 87 dager, to dager på overtid.

Børge inviterer deg med på en spektakulær visuell opplevelse, med fantastiske skildringer og historier fra de tallrike ekspedisjonene hans. Bli med på et dypdykk i tema som eventyrlyst, planlegging, klimaendringer, entusiasme, samarbeid, - og hvordan man klarer det umulige.

Søndag 8. august får vi besøk av den folkekjære eventyreren Børge Ousland.
I mer enn 30 år har Børge Ousland foretatt banebrytende ekspedisjoner i Arktis og Antarktis - ekspedisjoner som tøyer grensene for det man trodde var mulig. Han gjennomførte historiens...

Tickets
Børge Ousland på Norsk Vandrefestival 350 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve