Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Månelanding 2021

Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen, Fredrikstad
Date Friday 30-31. July 2021
Open from 14:00 to 03:00

Månelanding 2021

3, 2, 1...Vi går inn for Månelanding!

Selv om det ikke blir noen Månefestival i år ønsker vi å invitere til en aldri så liten månelanding i Gamlebyen i Fredrikstad 30.-31. juli. Med konserter i Månehagen, på Kulturhusplenen og Festival Ø på Månen, gleder vi oss til å få en smak av festival. Ingen ringere enn Motorpsycho, Fay Wildhagen, Her Majesty, brenn. og ikke minst Andreas Ihlebæk pluss mange flere lokale og nasjonale artister har vi gleden av å dele med dere sånn plutselig.

For å overholde smittevernet kan vi per i dag kun tillate et begrenset antall publikummere på de tre konsertstedene. Vi anbefaler at grupper kjøper billetter samlet ettersom arrangementene gjennomføres med faste tilviste plasser. Dette betyr at du kun er sikret plass sammen med de du har kjøpt billett sammen med.

Vi gleder oss enormt til å høre og se både publikum og artister! Et lite skritt for mennesket og alt det der. Sammen lander vi månen 2021!

Dersom antallsbegrensningen tillater det, vil vi selvsagt slippe ytterligere billetter til de ulike landingsplassene utover sommeren.

Links to artist

Månelanding 2021

3, 2, 1...Vi går inn for Månelanding!

Selv om det ikke blir noen Månefestival i år ønsker vi å invitere til en aldri så liten månelanding i Gamlebyen i Fredrikstad 30.-31. juli. Med konserter i Månehagen, på...

Tickets
Dagspass Månehagen fredag 700 NOK
-
0
+
Dagspass Kulturhusplenen fredag 500 NOK
-
0
+
Dagspass Ø på Månen fredag 350 NOK
-
0
+
Dagspass Månehagen lørdag 700 NOK
-
0
+
Dagspass Kulturhusplenen lørdag 500 NOK
-
0
+
Dagspass Ø på Månen lørdag 350 NOK

SOLD OUT

Månebarna Kulturhusplenen lørdag 0 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve