Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BlygeHarry

Ny dato! Kine Nesheim hos BlygeHarry

http://www.blygeharry.no
Organizer BlygeHarry
Venue BlygeHarry
Østervåg 41, Stavanger, Norge
Date Thursday 09. September 2021
Open from 19:00 to 00:00
Show starts 20:00
Min. age 20

Det er 17 år siden Kine Nesheim først gjorde seg bemerket som låtskriver og formidler. I årene som fulgte ble det skrevet og innspilt et stort låtmateriale både i norske og utenlandske produksjonsmiljøer. Hun var «Norges nye pop-håp» ifølge VG, og samarbeidet med navn som Guy Chambers (Robbie Williams) og Shep Solomon (Britney Spears).

Selv om den engelskspråklige debut-plata var klar for utsendelse i 2009, valgte Kine å aldri gi den ut. Lysten til å skrive forsvant og hun valgte å takke av i forholdet til musikkbransjen.

“Ingenting e sånn det sko ha vært men eg kan venta” synger Kine. Og kanskje skal vi være glade for akkurat det. At Kine ventet til hun var klar og virkelig fikk troen på egen musikk igjen.

Nå har hun pennen i egen hånd igjen, og debutplata ble sluppet 25. september. Release-konserten i Haugesund ble beskrevet slik «Konserten er preget av uvanlig sterke låter, og det låter luftig, tett, spenstig og vakkert!»

Med seg har hun de faste resterende 2/3 av trioen, Lars Eirik Støle (tangenter) og Jarle Strømsvold (strenger).

Det er 17 år siden Kine Nesheim først gjorde seg bemerket som låtskriver og formidler. I årene som fulgte ble det skrevet og innspilt et stort låtmateriale både i norske og utenlandske produksjonsmiljøer. Hun var «Norges nye pop-håp» ifølge VG, og samarbeidet med navn...

Tickets
Kine Nesheim hos BlygeHarry 200 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve